De Seizoenenserie

Voor de liefhebbers van Sophie Kinsella en Jill Mansell
een absolute must-read

Hebban.nl

Volg een groep jonge mensen, tijdens het avontuur van hun leven. Op de Spaanse eilanden verzorgen zij de animación voor de hotelketen Happymoon Hotels.
Verhalen boordevol liefde, vriendschap, verraad en romantiek.

ZOMERSTER

Mandy Blokdijk ziet al haar dromen in duigen vallen. Nadat ze haar toelatingsauditie voor de Academie voor Kleinkunst verknalt, breekt ze met haar jeugdliefde. Ze heeft geen idee wat ze nu met haar leven aan moet, totdat ze hoort over de animadores. Jonge mensen die sport, spel en shows verzorgen in hotels. Mandy vertrekt naar Mallorca voor een zomer vol theater, zon, zee en sexy Spanjaarden. Tijdens de opleiding valt ze echter als een blok voor haar Duitse collega Johnny. Is hun relatie bestand tegen het hectische leven van een vakantie entertainer? Of is het toch de sensuele Spaanse paardrijdinstructeur Rafael die roet in het eten gooit?
Beleef samen met Mandy de zomer van haar leven gedurende haar tijd als Zomerster.

WINTERMAAN

Marlou Hennes vertrekt naar het Canarische eiland, Lanzarote. Samen met haar teamgenoten, Moises en Tess, werkt zij hier een winter lang als animadora. In Club Carmena leert Marlou Dani kennen. Ze valt halsoverkop voor de lekkere Lanzaroteño. Houdt hun liefde stand of vormt zijn werk als dj een probleem? De drie vrienden besluiten mee te dingen naar de titel “Beste entertainmentteam van Lanzarote”. Het gekonkel rondom de wedstrijd zorgt echter voor onrust binnen de vriendschap. In het licht van de Wintermaan ziet alles er weer rooskleurig uit. Zelfs bad boy Johnny heeft z’n leven gebeterd. Maar hoe oprecht is Johnny? En wint Club Carmena de felbegeerde titel?
Een ding is zeker: na deze winter zal Marlou nooit meer dezelfde zijn.

Al je favoriete Happymoon animadores komen nog een keer samen in BarcoBeach Club. Voor de spannendste en meest sexy zomer van hun leven. De shows zijn groter, de liefdes intenser en de intriges valser.

LENTEZON

Na een rustige winter, maakt Rafael de ranch klaar voor de zomer en bereidt Mandy zich voor op een nieuw seizoen vol vakantievierders. Ze verheugt zich op het nieuwe team collega-animadores en vreest tegelijkertijd het weerzien met Johnny.
Marlou reist van Lanzarote naar Mallorca. Ze kan niet wachten om de bühne van BarcoBeach Club te beklimmen. Marlou heeft een extra reden tot vreugde; op Mallorca ziet ze Johnny, de liefde van haar leven, terug.
Mels vingers jeuken. Ze wil haar geliefde Mini Club op het strand schoonmaken. De tafeltjes en stoeltjes tevoorschijn halen, nieuwe spelletjes bedenken en kinderen van over de hele wereld in haar armen sluiten. Haar Franse Friemel, Olivier, wil vooral Mel in zijn armen sluiten en nooit meer laten gaan.
De Lentezon schijnt fel wanneer het nieuwe team BarcoBeach Club bereikt. Overwint de liefde, ondanks dat de onderlinge verhoudingen op scherp worden gezet? En wacht! Is dat Fay die daar om een hoekje schuilt?

De Seizoenenserie reallife

De locaties uit de Seizoenenserie bestaan!

Zelf op vakantie naar een van de clubs uit de boeken? Kun je niet wachten om ook een animadora te worden? ALSJEBLIEFT: een lijstje met links om van te smullen.

BarcoBeach Club

BarcoBeach Club is de verzonnen naam voor Iberostar Club Cala Barca

Adres:
Sa Barca Trencada, S/N, 07691 Barca Trencada, Mallorca

Rancho Rafael

Rancho Rafael is de verzonnen naam voor Rancho Jaume

Club Carmena

Club Carmena is de verzonnen naam voor Elba Lanzarote Royal Village Resort

Adres:
Av. Faro Pechiguera, 1, 35580 Playa Blanca, Lanzarote

Castel del Mar

Castel del Mar is de verzonnen naam voor Iberostar Selection Lanzarote Park

Adres:
Av. Archipiélago, 7, 35580 Playa Blanca, Lanzarote

Zelf een van de Happymoon animadores worden?

Happymoon is de verzonnen naam voor Iberostar, hun animadores heten Starfriends.

DE PERSONAGES UIT DE BOEKEN

Jawel, ook zij bestaan. Door de jaren heen hielden we zelfs contact. Die vriendschappen gaan nooit meer over. Kerstmis 2020 maakten zij een videoboodschap voor mijn socialmediavolgers. Hier staan ze op een rijtje: stuk voor stuk mensen die ik voor altijd in mijn hart sloot.

Katta (Britta)

Joe (Peter)

Britt (Ingrid)

Duncan (Theo)

Johnny (Jochen)

Mel, Mia en Tess (Kim)

Rafael (Jaume)

Nog een keer allemaal samen