BOEKEN

Zomerster 

Klik op de kaft om te bestellen

Zomerster, Wendy Louise, feelgood roman. Uitgeverij Wens BoekenEUR 1,99
E-boek
december 2017
Uitgeverij Wens Boeken, tweede editie

 

Zomerster, Wendy Louise, Feelgood roman, Uitgeverij Wens BoekenEUR 1,99
E-boek, Kindle editie
ASIN: B0761234JX
27 september 2017
Uitgeverij Wens Boeken, tweede editie

 

Zomerster, Wendy Louise, Feelgood roman, Uitgeverij Wens BoekenEUR 6,99
Paperback, 179 pagina’s
ISBN-10: 1549853945
ISBN-13: 978-1549853944
29 september 2017
Uitgeverij Wens Boeken, tweede editie
Gratis levering via Amazon Duitsland

Over Zomerster (feelgood roman):

Mandy Blokdijk ziet al haar dromen in duigen vallen. Nadat ze haar toelatingsauditie voor de Academie voor Kleinkunst verknalt, breekt ze met haar jeugdliefde. Ze heeft geen idee wat ze nu met haar leven aan moet, totdat ze hoort over de animadores. Jonge mensen die sport, spel en shows verzorgen in hotels. Mandy vertrekt naar Mallorca voor een zomer vol theater, zon, zee en sexy Spanjaarden. Tijdens de opleiding valt ze echter als een blok voor haar Duitse collega Johnny. Is hun relatie bestand tegen het hectische leven van een vakantie entertainer? Of is het toch de sensuele Spaanse paardrijdinstructeur Rafael die roet in het eten gooit? Beleef samen met Mandy de zomer van haar leven gedurende haar tijd als Zomerster.

Ik wil jou(w) baby!

In 2018 volgt Wendy’s roman: Ik wil jou(w) baby!
‘Ik wil jou(w) baby is letterlijk mijn ziel in woorden. Tranen met tuiten huilde ik gedurende de nachten dat ik dit verhaal schreef. Maar ook immense lachbuien kwamen aan bod. Ik hoop dat jij tijdens het lezen met mij meedoet’, aldus Wendy.
De inhoud van het boek houden we nog even geheim …

Wintermaan

Daarna is het tijd voor Wintermaan, het op zichzelf staande vervolg op Zomerster. Lang verwacht, toch gekregen. De entertainers van de Happymoon keten beleven wederom de tijd van hun leven. Dit keer hebben ze Mallorca echter ingeruild voor Lanzarote, het meest romantische Canarische Eiland.

Korte verhalen

Klik op de cover en lezen maar!

Een man op Mallorca

Wendy Louise, Een man op Mallorca, Uitgeverij Wens Boeken

Het feuilleton dat gedurende de zomer van 2015 iedereen bezighield. Dit keer wist zelfs Wendy niet wat er in het volgende hoofdstuk zou gebeuren. Lees nu alle hoofdstukken achter elkaar.

Op 21 augustus 2015 verandert Wendy’s leven in een heuse roman. Een e-mail van een onbekende Mallorquinse man zet haar wereld op z’n kop. Na een lange zoektocht heeft hij haar gevonden. Eind jaren negentig vond hij brieven en foto’s die Wendy aan haar vriendje stuurde. Wil zij deze documenten terug of zal hij ze vernietigen? Wendy is op haar beurt geïntrigeerd door deze man. In films en romans is dit toch altijd de man waarop de vrouwelijke hoofdpersoon al haar hele leven wacht? 
Lees verder …

Oh la la Lanzarote 

Wendy Louise, Boeken, Uitgeverij Wens Boeken, LanzaroteIn 2013 schreef Wendy’s grote voorbeeld, de Britse auteur Belinda Jones een schrijfwedstrijd uit. Voor iedereen die dat jaar niet op zomervakantie zou gaan, stelde negentwintig Britse schrijvers een bundel samen: Sunlounger, een reis rond de wereld in dertig zonnige verhalen. Verhaal nummer dertig werd geschreven door een onbekende schrijver: de winnaar van de wedstrijd. Wendy deed iets waarvan ze niet had gedacht het te kunnen en schreef een kort verhaal in het Engels. Er waren meer dan vijfhonderd inzendingen. Wendy’s verhaal haalde de top tien. Helaas won Oh la la Lanzarote niet, maar de plek op de shortlist voelde voor Wendy als winnen.
Lees verder …

Snow no more 

Snow no more, Wendy Louise, Uitgeverij Wens BoekenOok in 2014 deed Wendy mee met de Sunlounger schrijfwedstrijd. Ondanks dat het geen winnend verhaal is, is Wendy trots op Snow no more.
Lees verder …

 

Advertenties