BOEKEN

Ik wil jou(w) baby! (2018)

feelgood roman

Een feelgood roman, waarin tranen worden afgewisseld met hilarische lachbuien. Liefde, vriendschap, drama, seks en een kinderwens komen aan bod in deze pageturner.
Setting: Mallorca en Amsterdam.

Sara Visser lebestseller, Wendy Louise, Ik wil jouw babyeft haar droom.
Ze runt Hoteldebotel, een hotel dat loopt als een tierelier, heeft de leukste familie op aarde en geniet van avondjes stappen met haar chicas. Achter haar schaterlach, schuilt echter een groot verdriet. Sara wil niets liever dan een kindje krijgen. Maar die mannen … hou op, schei uit! Met haar dertigste verjaardag op de loer, voelt ze de tijd dringen. Ze gooit het roer om en vertrekt naar Mallorca.

Daar probeert ze stiekem zwanger te raken van haar beste vriend. Zal haar grootste wens uitkomen, zonder dat Alejandro het geheim ontrafelt? Of laat de woest aantrekkelijke Flamencogitarist Joaquin Sara’s plan mislukken? Voel het verdriet op de momenten dat Sara worstelt met leugens en bedrog. Lach met haar mee tijdens de hilarische momenten.

Valt Sara voor Alejandro (of toch Joaquin?) en schreeuwt ze van de daken:
Ik wil jou, baby!
Of blijft ze het masterplan volgen en denkt ze stilletjes:
Ik wil jouw baby …

KOOP IK WIL JOU(W) BABY!

Zomerster (2017)

feelgood roman

Zomerster, Wendy Louise, Uitgeverij Wens BoekenMandy Blokdijk ziet al haar dromen in duigen vallen. Nadat ze haar toelatingsauditie voor de Academie voor Kleinkunst verknalt, breekt ze met haar jeugdliefde. Ze heeft geen idee wat ze nu met haar leven aan moet, totdat ze hoort over de animadores. Jonge mensen die sport, spel en shows verzorgen in hotels. Mandy vertrekt naar Mallorca voor een zomer vol theater, zon, zee en sexy Spanjaarden. Tijdens de opleiding valt ze echter als een blok voor haar Duitse collega Johnny. Is hun relatie bestand tegen het hectische leven van een vakantie entertainer? Of is het toch de sensuele Spaanse paardrijdinstructeur Rafael die roet in het eten gooit?
Beleef samen met Mandy de zomer van haar leven gedurende haar tijd als Zomerster.

KOOP ZOMERSTER

Wintermaan

In 2019 is het tijd voor Wintermaan, het op zichzelf staande vervolg op Zomerster. Lang verwacht, toch gekregen. De entertainers van de Happymoon keten beleven wederom de tijd van hun leven. Dit keer hebben ze Mallorca echter ingeruild voor Lanzarote, het meest romantische Canarische Eiland.

Korte verhalen

Klik op de cover en lezen maar!

Een man op Mallorca

Wendy Louise, Een man op Mallorca, Uitgeverij Wens Boeken

Het feuilleton dat gedurende de zomer van 2015 iedereen bezighield. Dit keer wist zelfs Wendy niet wat er in het volgende hoofdstuk zou gebeuren. Lees nu alle hoofdstukken achter elkaar.

Op 21 augustus 2015 verandert Wendy’s leven in een heuse roman. Een e-mail van een onbekende Mallorquinse man zet haar wereld op z’n kop. Na een lange zoektocht heeft hij haar gevonden. Eind jaren negentig vond hij brieven en foto’s die Wendy aan haar vriendje stuurde. Wil zij deze documenten terug of zal hij ze vernietigen? Wendy is op haar beurt geïntrigeerd door deze man. In films en romans is dit toch altijd de man waarop de vrouwelijke hoofdpersoon al haar hele leven wacht? 
Lees verder …

Oh la la Lanzarote 

Wendy Louise, Boeken, Uitgeverij Wens Boeken, LanzaroteIn 2013 schreef Wendy’s grote voorbeeld, de Britse auteur Belinda Jones een schrijfwedstrijd uit. Voor iedereen die dat jaar niet op zomervakantie zou gaan, stelde negentwintig Britse schrijvers een bundel samen: Sunlounger, een reis rond de wereld in dertig zonnige verhalen. Verhaal nummer dertig werd geschreven door een onbekende schrijver: de winnaar van de wedstrijd. Wendy deed iets waarvan ze niet had gedacht het te kunnen en schreef een kort verhaal in het Engels. Er waren meer dan vijfhonderd inzendingen. Wendy’s verhaal haalde de top tien. Helaas won Oh la la Lanzarote niet, maar de plek op de shortlist voelde voor Wendy als winnen.
Lees verder …

Snow no more 

Snow no more, Wendy Louise, Uitgeverij Wens BoekenOok in 2014 deed Wendy mee met de Sunlounger schrijfwedstrijd. Ondanks dat het geen winnend verhaal is, is Wendy trots op Snow no more.
Lees verder …

 

Advertenties