BOEKEN

Koop Wendy Louise’s boeken rechtstreeks bij de Uitgeverij.
Tip: Laat je boek signeren door Wendy. Leuk als cadeau of extra speciaal voor jezelf.


Wendy Louise, boeken, boeken kopen, Wens Boekenshop, WIntermaan, Zomerster, seizoenenserie, Ik wil jouw baby

Korte verhalen

Cadeautje! Klik op de cover en lezen maar.

Een man op Mallorca

Wendy Louise, Een man op Mallorca, Uitgeverij Wens Boeken

Het feuilleton dat gedurende de zomer van 2015 iedereen bezighield. Dit keer wist zelfs Wendy niet wat er in het volgende hoofdstuk zou gebeuren. Lees nu alle hoofdstukken achter elkaar.

Op 21 augustus 2015 verandert Wendy’s leven in een heuse roman. Een e-mail van een onbekende Mallorquinse man zet haar wereld op z’n kop. Na een lange zoektocht heeft hij haar gevonden. Eind jaren negentig vond hij brieven en foto’s die Wendy aan haar vriendje stuurde. Wil zij deze documenten terug of zal hij ze vernietigen? Wendy is op haar beurt geïntrigeerd door deze man. In films en romans is dit toch altijd de man waarop de vrouwelijke hoofdpersoon al haar hele leven wacht? 
Lees verder …

Oh la la Lanzarote 

Wendy Louise, Boeken, Uitgeverij Wens Boeken, LanzaroteIn 2013 schreef Wendy’s grote voorbeeld, de Britse auteur Belinda Jones een schrijfwedstrijd uit. Voor iedereen die dat jaar niet op zomervakantie zou gaan, stelde negentwintig Britse schrijvers een bundel samen: Sunlounger, een reis rond de wereld in dertig zonnige verhalen. Verhaal nummer dertig werd geschreven door een onbekende schrijver: de winnaar van de wedstrijd. Wendy deed iets waarvan ze niet had gedacht het te kunnen en schreef een kort verhaal in het Engels. Er waren meer dan vijfhonderd inzendingen. Wendy’s verhaal haalde de top tien. Helaas won Oh la la Lanzarote niet, maar de plek op de shortlist voelde voor Wendy als winnen.
Lees verder …

Snow no more 

Snow no more, Wendy Louise, Uitgeverij Wens BoekenOok in 2014 deed Wendy mee met de Sunlounger schrijfwedstrijd. Ondanks dat het geen winnend verhaal is, is Wendy trots op Snow no more.
Lees verder …