Van droom naar doel

Kim en Wendy, Las dos hermanas, de twee zussen, ik vertrek ooit, Ik Vertrek, Bed and BreakfastBezorgde e-mails, privéberichtjes via Facebook en zelfs mensen die me aanklampen op straat. Steeds dezelfde vraag: WAAROM IS HET ZO RUSTIG IN WENDY’S WERELD? Het spijt me, ik wist niet dat het zo erg was. Ik bedoel, mijn laatste blog was immers van… oh crap, 9 juni.

Jullie hebben gelijk, ik heb dit blog schandalig verwaarloosd. De verklaring is simpel: in Wendy’s virtuele wereld is het rustig, maar in Wendy’s real life wereld allesbehalve. Sinds een paar maanden wordt er hevig geschud aan mijn heerlijk veilige wiegje en sinds twee weken staat mijn wereld op zijn kop.
Omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden, see for yourself:

Jawel, we hebben het gevonden, de ideale Bed & Breakfast!
Zoals jullie weten is het een grote droom van Kim en mij, een eigen B&B runnen in Zuid Spanje. Al jaren struin ik het internet af, op zoek naar die ene, de perfecte… Zonder illusie, zonder enige serieuze intentie, want zonder kapitaal.

Op het moment dat Kim en ik besloten te stoppen met wachten op het winnen van de Staats en begonnen met sparen, werd de droom tastbaarder. Ik las de quote “zodra je een droom opschrijft wordt het een doel” en besloot onze droom op te gaan schrijven. Als iemand dat kan … ik schreef tenslotte eerder dan ik liep (ik lag in een beugel omdat ik ben geboren met heupdysplasie, maar dat terzijde).
In dezelfde week vond ik onze droom B&B. Inmiddels geen droom meer maar een doel, ik had er erover geschreven.

Eind juni zijn we de B&B ‘in ’t eggie’ gaan bekijken en het was precies wat we ons ervan hadden voorgesteld. De foto’s die we hadden gezien waren niet van tien jaar geleden, dit IS werkelijk onze droom doel Bed and Breakfast.
Terwijl we in Andalucia waren werden we vanzelf verliefd op Chiclana de la Frontera, onze toekomstige woonplaats en vielen alle puzzelstukjes op hun plek.

Daar was ik dus al die tijd, op onze gloednieuwe website Ik vertrek ooit. Er is niets met me aan de hand, ik ben springlevend, meer levend dan ooit.
Kim en ik hebben besloten keihard te werken om dit te bereiken. Deze Bed and Breakfast móet van ons worden. In Chiclana worden we oude, grijze, tandeloze Maria’s in bloemetjesjurken. Maar tot dat moment zullen we duizenden vakantievierders de beste vakantie van hun leven bezorgen. Net zoals we dat in onze Zomerster periode deden. Hoog tijd om van die droom een doel te maken!

Vertrekken we ooit? Of vertrekken we nooit?Chiclana, Kim en Wendy, Ik Vertrek, Ik vertrek ooit, Bed and Breakfast
Lees hoe we aan deze titel kwamen op onze gloednieuwe website.
Volg ons op Facebook en geniet mee tijdens het grootste avontuur van ons leven.
En ja hoor, ook wij hebben een YouTube kanaal. Klik op ‘abonneren’ om een melding te ontvangen zodra er een nieuw filmpje is geüpload (ze zijn hilarisch en beschamend, maar ach…).

4 gedachtes over “Van droom naar doel

  1. Annemiek Looijer

    Lieve Kim en Wendy,

    Heel veel dank voor de lieve kaart die ik van jullie heb ontvangen. Op dit moment gaat het redelijk tot goed -het wachten is op de operatie deze staat gepland op 4 oktober (duurt wel lang maar krijg direct tijdens de operatie een reconstructie) i.s.m. met de Plastische chirurg. Daarna mag ik 6 tot 10 weken weinig doen, en er komt nog een vervolgtraject met chemo (verlies mijn haar en dat vind ik vreselijk) maar zoals jullie al schrijven met alle lieve mensen om mij heen, kan ik alleen maar positief blijven voor 100%!

    Ik ga ervoor nogmaals dank lieve groetjes van Annemieke

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.