Winnen! Chocolade paasei van ChocoladeBezorgd.nl *GESLOTEN*

Wendy Louise, blog, Chocoladebezorgd.nlChocolate is a girl’s best friend. Wat mij betreft had dat de titel van het liedje mogen zijn. Diamonds zijn zó overrated! Nee, dan chocolade… Voor een hemels brokje mag je mij zelfs ’s nachts wakker maken. Als het maar wel goede kwaliteit choco is. Dat je daarvoor bij ChocoladeBezorgd.nl moet zijn, weet ik sinds kort. Wil jij de overheerlijke chocolade van deze überleuke site ook eens proeven? Lees dan vooral verder want het is weer weggeef-tijd. 

Flessen en pumps
Dat niet iedere reep het etiket chocolade mag dragen, zijn jullie vast met me eens. Maar toen was er ChocoladeBezorgd.nl. Bijna alle producten zijn met de hand gemaakt. Van de beste kwaliteit chocolade en met liefde. Dat proef je. Voor een chocoladecadeau ben je hier zeker aan het juiste adres. Op ChocoladeBezorgd.nl koop je onder andere pumps (gevuld), harten (met persoonlijke tekst), flessen en Paas– en geboorteartikelen van chocolade. De site ziet er hip en vrolijk uit, is gebruiksvriendelijk en het bestelproces gaat vloeiend. Via de site kun je tevens chocolade workshops boeken en regel je jouw zakelijke chocolade bestellingen (eventueel inclusief bedrijfslogo). Is jouw bestelling boven de 50 euro? Dan betaal je geen verzendkosten.

To the test Wendy Louise, blog, Chocoladebezorgd.nl
Het Wendy’s Wereld testpanel mocht proeven, wat hebben we toch een zwaar leven… Alle producten zijn te bestellen in puur, melk of wit. Wij bestelden een wit gevuld hart en een luxe paasei van melkchocolade. De producten werden feestelijk verpakt afgeleverd, dus als je iemand wilt verrassen met een chococadeau is ChocoladeBezorgd.nl zeker een aanrader. Maar wij wilden zelf snoepen!
Onder het genot van een kopje thee slachtten we de eieren. Wijn en chocolade schijnt ook erg goed samen te gaan, maar we kozen toch maar voor thee. Het was immers pas elf uur ’s ochtends.
Ik hoef die witte niet te proeven,’ jammerde Floor, ‘witte chocolade is altijd zo vet, brr!’ Nadat we haar dwongen toch echt een stukje te proeven (want de witte chocolade van ChocoladeBezorgd.nl smaakt daadwerkelijk naar chocolade in plaats van boter) was ze snel om. De gevulde eitjes hadden de minste aftrek, maar dat is een kwestie van smaak. Alle vier zijn we niet zo van de ‘hard van buiten, zacht van binnen’ constructie.
Sindy werd bijna lyrisch van het melkchocolade paasei. ‘Kost dat écht maar EUR 15,95?’ riep ze verbaasd uit toen ik de prijzen bekendmaakte. ‘Voor dat geld krijg je ze nergens zó lekker!’ Daarmee slaat ze de spijker op z’n kop, de prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde bij ChocoladeBezorgd.nl.

Nieuwsgierig naar de producten van ChocoladeBezorgd.nl? Surf snel naar de site en plaats jouw bestelling. Je een weg banen door bomvolle banketbakkerijen of stampvolle snoepwinkels is voorgoed verleden tijd, jij bestelt jouw lekkernijen gewoon vanuit je luie stoel.

Wendy Louise, blog, Chocoladebezorgd.nlWinnen!
Je kunt zo’n heerlijk paasei ook winnen. Wendy’s Wereld mag er namelijk een weggeven. Wil jij iemand trakteren of vind je dat je zelf een smikkelpartij verdient? Like dan nu de Facebookpagina van ChocoladeBezorgd.nl en je dingt mee naar die smakelijke prijs.

Wil je extra kans? Volg dan deze stappen:
1. Like de Wendy Louise Facebookpagina
2. Deel dit bericht op Facebook (openbaar)
3. Volg ChocoladeBezorgd.nl en Wendy Louise op Instagram
4. Retweet dit bericht op Twitter.
Geen Social Media account? Ook dan tel je mee op Wendy’s Wereld. Laat onder dit artikel in een reactie weten waarom jij graag zo’n zalig paasei wilt winnen.

Deze winactie loopt t/m vrijdag 18 maart 2016. Op zaterdag 19 maart maken we de winnaar bekend. Je ontvangt dat prachtige paasei dus vóór Pasen.
Succes ♣

Deze winactie is gesloten. Houd Wendy’s Wereld in de gaten voor meer winacties.

4 gedachtes over “Winnen! Chocolade paasei van ChocoladeBezorgd.nl *GESLOTEN*

  1. ilsiee prins

    Wooooow haaaaaa. jammie jammie… Wat een heeeerlijke winactie zeg! 😀 Ben echt dol op chocolade, hmmmmmm… Ik doe daarom heel graag mee om dat heeerlijke paasei te winnen, heb de eerste zak eitjes uit de winkel alweer gekocht.. jammie ben een echte snoepkont, ha gelukkig krijg ik er geen pukkeltjes van, wel een dikke kont 😛 Ach hahaha een keer wat lekkers moet kunnen! 😉
    Alle verplichte stapjes doorlopen, fijn weekend
    Groetje ilsiee

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.