Uit tip! Debola in Café De Heeren

Debola, Cafe De Heeren, Wendy LouiseZaterdag 9 januari trapt dé kroeg van Purmerend af met een nieuw concept: live muziek op de vroege zaterdagavond. Voor de première van dit concept scoorden zij niemand minder dan de band Debola. Dit aanstormend talent, bekend van de Amsterdamse festivals, zorgt ervoor dat jij aanstaande zaterdag niet mag wegblijven.

Ein – de – lijk
Uitgaan in Purmerend is leuk. Bij Café De Heeren is het gegarandeerd raak. Gezellige mensen, lekkere muziek en een top sfeertje. Maar die ‘gewoonte’ van de Purmerenders om pas rond één uur ’s nachts een kroeg op te zoeken moet echt worden doorbroken. Hoe belachelijk is het dat je op zaterdagavond na een hapje eten maar weer afdruipt naar huis omdat de Koemarkt is uitgestorven? Waar hangt iedereen voor middernacht uit en, belangrijker, waarom komt men niet vroeger naar het plein? Het antwoord is simpel: er is niets te doen. Natuurlijk kun je tussen de 50-plussers in de Bonte Koe gaan hangen. Of luisteren naar het gekweel van valszingende nep-Frogers in Brasa. Maar zeg nou zelf, als eind dertiger / begin veertiger verdienen we toch iets dat op ónze doelgroep is afgestemd?
Café De Heeren merkte dit op en besloot maatregelen te nemen: live muziek op de zaterdagavond. Vanaf 17.00 uur drink jij een borrel, eet je een hapje en klets je bij met vrienden, terwijl je geniet van live muziek. Ik zeg: ein – de – lijk!

Debola, live muziek, Wendy LouiseDebola is da bomb
Heb jij nog niet gehoord van Debola? Ga je schamen! Deze tweemansformatie timmert sinds de oprichting in januari 2014 flink aan de weg. Met optredens in Paradiso en Melkweg in da pocket mogen ze met recht da bomb van het Amsterdamse bands-circuit worden genoemd.
Derek DeBono (USA) en Marcel Latuperrisa (NL) maken vooral op soul- en country geïnspireerde muziek. Een combinatie van zelfgeschreven hits en unieke, eigentijdse covers (van onder andere Bob Marley songs) zorgen voor een gevarieerd programma.
Debola’s missie is de wereld veroveren. Wat mij betreft zou dat zomaar eens kunnen lukken. De combinatie van indrukwekkende drums en een imponerende baspartij die je letterlijk in de buik voelt, aangevuld met strak gitaarwerk, laat menig top 40 hitje verbleken.
Nieuwsgierig? Beluister hier alvast mijn persoonlijke Debola favorite.

Café De Heeren, ouderwetsche klasseCafe De Heeren, Purmerend, Wendy Louise
Geen Purmerender en nog niet van Café De Heeren gehoord? Laat me je verblijden. Picture this: lichtbruine kroeg (want een bruine kroeg is voor dronken opa’s), mooie sfeer qua aankleding, geschoolde doch gezellige crew, professionele bedrijfsvoering en een uiteenlopend repertoire aan muziek. Sinds 2004 een begrip op de Koemarkt, het Purmerendse uitgaanshart. Hertog Jan op de tap, maar een verscheidenheid aan speciale biertjes in de koeling. Ervaren bartenders mixen de perfecte gin tonic en de keukenbrigade weet precies hoe jouw ideale biefstuk moet smaken.
Precies, zoals de spelling van de naam doet vermoeden vind je bij Café De Heeren nog ouderwetsche klasse.

Debola, Cafe De Heeren, Wendy LouiseCafé de Heeren is gevestigd aan de Koemarkt 32 te Purmerend.
Like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle activiteiten.

Op Debola’s Facebookpagina lees je meer over de band. Voor het laatste nieuws over het optreden van 9 januari meld je je aan op het Facebook event.
Op Debola’s YouTube kanaal hoor je alvast een voorproefje.

De eerste sessie begint zaterdag 9 januari 2016 om 17.00 uur.
See ya @ Debola!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.