VANMY: nu bij Jet & Nel in Rotterdam

VANMY, leren tas, Wendy LouiseAl eerder vertelde ik jullie over die geweldige tassen van VANMY. Het was een tijdje stil rond dit fijne merk, maar VANMY is terug. With a vengeance! In de ‘basement’ van het Rotterdamse Osteria Vicini worden de pareltjes van Rian stijlvol gepresenteerd in een heus atelier.

Imperfectie
Kerstbonus binnen? Met een rotgang naar Rotjeknor! Want daar ligt de bakermat van de VANMY tassen, riemen en sieraden. Beauty’s van lederen bags, stuk voor stuk uniek, met een stoere uitstraling waar iedere vrouw blij van wordt. De exclusieve tassen worden met de hand gemaakt van oud, nieuw, gerecycled en afgeschreven leer. Blijft er een stuk over van een voorpand? VANMY maakt er een riem van. Heeft een lap leer een gat of andere ontsiering? Dan wordt dát juist de eyecatcher van de tas. Imperfectie leeft.

 

Hoe het begon
Voor Rian van Eyken, drijvende kracht achter VANMY, begon het allemaal tijdens de productie van een modeshow. Er ontbraken drie tassen, Rian flanste ze in elkaar. Van tapijt. Binnen no time waren de tassen verkocht en werd het ontwerpen van tassen voor Rian serious business. Omdat Rian steevast ‘van mij’ antwoordde, wanneer iemand haar vroeg ‘van wie die geweldige tas was die ze droeg’, was een merknaam snel gevonden. Van iedere tas wordt er maar een gemaakt en iedere tas heeft een of meerdere gimmicks. Zo spotte ik bijvoorbeeld een stukje van een ouderwets geruite theedoek als telefoonzakje in een van de tassen.VANMY


Korting

Tot voor kort was er alleen een webshop, maar nu kun je de VANMY producten ‘live’ zien. Loop eens binnen bij Jet & Nel in de prachtige kelder van het Osteria Vicini aan de Kortekade 63a in Rotterdam om deze juweeltjes van tassen te bewonderen.
Like ook de VANMY Facebookpagina  voor de laatste nieuwtjes.

Kun jij niet meer wachten om een VANMY aan je arm te schuiven? Surf dan snel naar de webshop. Ik heb het beste tot het laatst bewaard: tot eind 2015 geldt er een korting van 10% op de hele collectie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.