Zes jaar leven in Wendy’s Wereld – het boek

CoverIIOp 1 december 2015 is het zes jaar geleden dat Wendy’s Wereld het licht zag. Om dit heuglijke feit te vieren (het is écht een prestatie, als je bedenkt dat ik een baan nooit langer dan een jaar of twee volhoud) hebben we de laatste weken keihard gewerkt aan een blijvend aandenken. Speciaal voor jullie. Want zonder lezers, geen blog.

Hoe het begon
In de aanloop naar de lancering van mijn debuutroman, Zomerster, besloot ik een professioneel blog te starten. Tot dan postte ik af en toe een blogje op Facebook. Ondanks dat die posts leuk commentaar kregen, had ik geen idee dat mijn schrijfsels zo vaak werden gelezen.

De moderne man
Met Wendy’s Wereld zette ik een platform neer voor de moderne vrouw. Dat ook mannen zich uiterst vermaken met mijn blog, realiseerde ik me laatst in de trein. Ik ving een discussie op tussen twee heren die bijna ruzie kregen om het feit of ‘Een man op Mallorca’ nou waargebeurd was of niet.

Zes jaar bloggen. Snel na het dagelijkse werk (weer) achter de laptop kruipen om een artikel af te maken. De deur niet meer uit zonder opschrijfblokje, want die perfecte zin zou zomaar kunnen opduiken. Gelukkig hebben smartphones tegenwoordig een voicerecorder… Reacties checken na het publiceren van een blog, de kick wanneer de statistieken sky high gingen en de hype die ontstond rondom ‘Een man op Mallorca’. Het was genieten met een grote G.

You Tarzan, me … Wendy
Een jubileum is niet compleet zonder een aandenken. Een boek, besloten we al snel, niets toepasselijker dan dat.
Een verzameling van de meest gelezen, meest ontroerende en meest hilarische blogs uit zes jaar Wendy’s Wereld. Met als extraatje het korte verhaal ‘Een man op Mallorca’ in zijn geheel, om nog eens lekker bij weg te zwijmelen.
You Tarzan, me … Wendy (vernoemd naar de blog die steevast op nummer 1 staat in het ‘meest gelezen lijstje’) is vanaf nu te bestellen via deze link.
Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de lay-out, zodat de bundel ruim voor Kerstmis in jouw bezit kan zijn. Leuk voor jezelf, maar helemaal leuk als kerstcadeautje!

You Tarzan, me … Wendy kost EUR 1,99
Wil je een gesigneerde versie? Voor EUR 2,49 (slechts 50 cent extra) voegt Wendy een persoonlijke boodschap toe (die jij haar uiteraard mag influisteren)
Klik op de cover, plaats jouw bestelling en verzeker je dit jaar van een origineel kerstcadeau. Veel leesplezier!

E-book, Wendy Louise, You Tarzan me Wendy,

4 gedachtes over “Zes jaar leven in Wendy’s Wereld – het boek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.