Hoofdstuk 11 – Winnen! Een man op Mallorca

Mallorca, Wendy Louise, Een man op MallorcaAnders dan de titel doet vermoeden verloot ik geen man op Mallorca. Zouden jullie wel willen! Het had de keuze voor mij een stuk gemakkelijker gemaakt, dat wel. Maar helaas voor jullie, ik heb mijn keuze inmiddels gemaakt. Met een van de heren blijf ik ‘gewoon vrienden’(alhoewel ik me serieus afvraag of dat mogelijk is) en op de ander ben ik verliefd. Wie had gedacht dat ooit nog eens te horen? Ik kan je vertellen: ik niet.

Sleur
De keuze is gemaakt, we spraken uit wat we voor elkaar voelen en begonnen onze relatie-op-afstand. Ondanks dat die afstand het spannend houdt, kom je dan toch in een sleur terecht. ‘Lekkere relatie als je het NU al als sleur bestempelt’, hoor ik jullie denken. Wees gerust mijn lieve lezers, we lopen hier qua tijd iets achter. De beslissing maakte ik al een tijdje geleden. Maar eerlijk is eerlijk, iedere week een hoofdstuk over mijn liefdesperikelen zit er niet meer in.

Mallorca, een man op Mallorca, Wendy Louise
Welke omhelzing laat Wendy stralen? Is het Roberto… of toch Antoni?

Laatste hoofdstuk
Dus we breien er een eind aan: tijd voor het allerlaatste hoofdstuk van een Man op Mallorca, mijn heuse reallifesoap. Geloof me, er is genoeg gebeurd om dat laatste hoofdstuk lekker sappig te maken, maar ik heb iets anders in gedachten.
Wekenlang ontving ik berichten van jullie. Wijze raad, lieve woorden, maar ook de vraag ‘of ik wel goed bij mijn hoofd was om Antoni überhaupt nog aan te kijken’. Heerlijk vond ik al die reacties en berichten. Uiteindelijk is dát waarom een schrijver schrijft: gelezen worden.
Al die verschillende meningen brachten me echter ook op een idee.

Feiten oppoetsen
Half november zal ik het laatste hoofdstuk van Een man op Mallorca publiceren. Uiteraard gebaseerd op de waarheid, overgoten met een sausje fantasie. Jullie begrijpen vast dat niet alles wat ik tot nu toe schreef totale waarheid was. Soms moet je de feiten gewoon ietsje oppoetsen. Zo is Javier bijvoorbeeld pas eenenzestig. Zesenzestig klonk beter, ouder, erger. En natuurlijk dronken Roberto en ik niet gezellig een kopje koffie op de luchthaven van Palma nadat ik hem had laten zitten op het terras van Nassau Beach. Ik kreeg nog niet maar een glaasje water! Buiten op het bankje zijn we gaan zitten en denk maar echt niet dat hij mijn tas droeg. Zou jij dat hebben gedaan?
Maar geef toe, het maakte het verhaal wel leuker.

Jij mag het zeggen
Precies daarvoor roep ik nu jullie hulp in.
Ik vertel jullie de waarheid: wie ik heb gekozen en waarom. Hoe ik tot mijn keuze kwam en hoe beide mannen reageerden.
Maar wat denken jullie? Wat gebeurde er nadat Roberto mij ‘ontmaskerde’? Inderdaad, dat masker-verhaal is helaas wél waargebeurd…
Bleef Roberto of ging hij weer weg? Belde Antoni tijdens zijn bezoek of stond hij misschien ook opeens op de stoep? Wie van de twee mannen biechtte op nog een relatie te hebben? Of waren ze eigenlijk biseksueel en stiekem verliefd op elkaar? Je mag het zo gek maken als je wilt!
Stuur mij jouw reactie wel via een privé bericht, dan houden we het nog even spannend.

Wat win je?Mallorca, Een man op Mallorca, Wendy Louise, De Jurk
Op 1 december 2009 postte ik mijn eerste blog, een drieluik over ‘De Jurk’. In de aanloop naar de lancering van Zomerster, besloot ik destijds mijn schrijfseltjes te publiceren via een eigen site: Wendy’s Wereld. Zes jaar geleden alweer! Ter gelegenheid van dit zesjarig blogjubileum geef ik in december 2015 een bundel met de meest gelezen blogs uit. Als jij mij met jouw ideeën over het laatste hoofdstuk voor ‘Een man op Mallorca’ inspireert, ontvang je dit e-book helemaal gratis.
Dus maak het bont, leef je uit en schrijf mee aan het laatste hoofdstuk!

Meedoen kan tot 1 november 2015 en uitsluitend via een privé bericht op de Wendy Louise Facebookpagina.
Ik ben heel benieuwd wat jullie bedenken, veel succes.

Oh, en de groetjes van Antoni.

En een knuffel van Roberto (stel je voor: die heerlijke armen om je heen).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.