*GESLOTEN* Winnen! Vrijkaartjes voor het FeelSEXY BoatEvent


Wendy Louise, Womens Day, FeelSexy BoatEventZaterdag 7 november organiseert
Womens Day het FeelSEXY BoatEvent. Tijdens een drie uur durende boottocht door Amsterdamse wateren vind, koester of versterk jij jouw sexy-zijn. Een gezellig avondje uit waar je iets aan hebt. Welke vrouw wil dat niet? Als het dan ook nog gratis is, wordt het helemaal interessant. Girl, it’s your lucky day: Wendy’s Wereld mag twee vrijkaartjes voor dit leuker dan leuke event weggeven!

Inspirerend verfrissend
Onder het genot van een hapje en een drankje, met de Amsterdamse grachten als decor, krijg jij tips en trucs van een make-up styliste. Klinkt toch hemels? Samen met je beste vriendin even weg uit de hectiek van alledag. Een avond waarbij het om jou draait. ‘Verschillende lezingen, sprekers en een paar verrassingen die we nog even voor onszelf houden, bezorgen jou een verfrissende, inspirerende avond. Tijdens deze avond leer je meer over jouw uiterlijke én innerlijke sexyness’, aldus het persbericht. Natuurlijk mag een seksuoloog niet ontbreken op dit event. Naast het geven van een interessante lezing, beantwoordt zij al jouw vragen. Een styliste vertelt vervolgens hoe je je sexy maar toch chique kleedt. En er is meer…

Auteur, schrijven, Wendy LouiseWendy Louise: meet & proost
De organisatie benaderde mij voor een bijdrage. Omdat dit event mij zo ontzettend leuk lijkt, geef ik ze een primeur! Op 7 november zal ik een passage uit mijn allernieuwste boek voordragen. Heet van de naald en vers van de pers want as we speak werk ik nog aan dit boek. Een romantische comedy, waarin de thema’s van dit event (onzekerheid, moed en zelfverzekerdheid) de rode draad vormen. Uiteraard overgoten met een gepast sexy sausje. Omdat ik gezellig meevaar, is er voor en na de voordracht ruim de tijd voor een meet & proost (want een meet & greet is zó niet sexy).

Winnen!FeelSexy BoatEvent, Womens Day, Wendy Louise
Wendy’s Wereld geeft, in samenwerking met Womens Day, twee vrijkaartjes weg. Wil jij deze mooie prijs ter waarde van EUR 61,90 in de wacht slepen?
Volg dan deze stappen:
1. Like de Womens Day Facebookpagina en de Wendy Louis Fanpage
2. Deel dit bericht op jouw Facebookpagina
Wil je extra kansen?
Retweet dan dit bericht op Twitter.
Heb je geen social media account?
Laat in een reactie op dit artikel weten waarom jij deze kaartjes wilt winnen.
Meedoen kan tot 21 oktober, 14.00 uur.
Op 21 oktober 2015 om 15.00 uur maken we de winnaar bekend.
Succes allemaal en tot 7 november!

Charity Fraaij, Womens Day, Wendy Louise

Over Womens Day
Door middel van een unieke combinatie van workshops, online coaching, lezingen, inspirerende evenementen en een-op-een coaching zorgt Charity Fraay, drijvende kracht achter Womens Day, ervoor dat iedere vrouw meer uit het leven haalt. Haar ‘Coaching New-Style’ formule spreekt veel vrouwen aan. Het is naast functioneel ook fun, iets waar vrouwen vooral behoefte aan hebben. Het leven is tenslotte al serieus genoeg. ‘Als afgestudeerd maatschappelijk werker weet ik op professioneel gebied veel over het coachen en motiveren van vrouwen’, aldus Charity. Als moeder van drie kinderen én vrouw van een leuke vent is zij ook nog eens ervaringsdeskundige pur sang. Door de coaching trajecten en workshops nét even anders aan te pakken, onderscheidt zij zich van de rest. ‘Door middel van een extra vleugje passie, optimisme en interactie boek ik meer resultaat.’ Meer weten over Womens Day? Surf snel naar de website. Nieuwsgierig naar Charity? Hier lees je meer over deze inspirerende vrouw.

Advertenties

2 gedachtes over “*GESLOTEN* Winnen! Vrijkaartjes voor het FeelSEXY BoatEvent

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.