Hoofdstuk 1 – Hoe het begon…

FotoOpeens verandert mijn leven in een levensechte roman…

In mijn ‘overige’ inbox vind ik een bericht van een Spaanse man.
Hij is op zoek naar een Wendy Louise uit Purmerend die eind jaren 90 op Lanzarote woonde. Hij heeft documenten en foto’s van haar gevonden. Ze schrijft mooie, Spaanse verhalen. Ben ik degene die hij zoekt? Wil ik dat hij de documenten en foto’s aan mij opstuurt?


Ik vraag me af… Welke verhalen heeft hij gevonden? Liefdesbrieven aan het vriendje dat ik achterliet op Lanzarote? Gedichten die ik schreef, nachtenlang, zittend op mijn terras met uitzicht op de Atlantische Oceaan?

Heeft deze man werkelijk 15 jaar lang mijn schrijfsels bewaard om me alsnog te zoeken?
Zou dit dan de man zijn waar ik al mijn hele leven op wacht?

Is mijn leven een roman geworden?
Is dit niet net het script van een mega romantische zwijmelfilm?

Wordt vervolgd…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.