Winnen! Moët & Chandon Ice Impérial glazen en cooler *GESLOTEN*

foto 2Ice Impérial, Moët & Chandons zomerse topper smaakt toch echt het allerlekkerst wanneer je het drinkt uit een van die prachtige witte glazen. Maar hoe kom je aan een set van die glazen? Ze zijn immers niet te koop en exclusief bestemd voor restaurants, bars en events. Tot nu toe… Want wij mogen een set van vier glazen weggeven! Maar dat is niet alles. Je krijgt er ook zo’n vette cooler bij. Het allermooiste: je mag zelf weten hoeveel je ervoor doet.

Hollywoodster in de achtertuin
8d0a1fa1cf6da4ab1668c2d4da4acac1
Je hebt winacties en je hebt WINACTIES! Dit is wel een hele fijne. Je hebt ze vast wel eens gezien, die prachtige witte glazen? Tijdens exclusieve events drinkt men een glaasje Ice Impérial, de enige champagne die je met ijs mag (lees: moet) drinken, met wat stukjes aardbei op de bodem van deze kittige kelk. Zonnetje op je bol, haartjes in de wind, je waant je even een filmster.
Dit gevoel kun jij nu beleven, gewoon in jouw achtertuin of op je eigenste balkonnetje. Wendy’s Wereld heeft namelijk een exclusieve Ice Imperial Kit gekregen van Moët & Chandon. Om weg te geven aan een van jullie!

Alleen Ice-koud
‘Deze heerlijke, zomerse champagne is perfect om van te genieten tijdens een mooie lentedag op een goed terras, aan het water of op de boot. Drink het met ijs en vers fruit en je waant je in een tropisch vakantieoord’, aldus de site. Het is de enige manier waarop je Moët Ice Impérial mag drinken; Ice-koud. Zonde van de champagne? Welnee! Probeer het een keer en je bent verkocht.
Een fles Ice Impérial koop je bij de betere slijterij of online. Maar die glazen hè… Voor de ultieme smaakbelevenis mogen de glazen niet ontbreken. Alleen zijn die nergens te koop.

Winnen met de hoofdletter W
Je ziet het goed! We hebben ze voor je: de exclusieve witte Moët & Chandon Ice Impérial kelken. Maar er is meer.
De complete set die je via Wendy’s Wereld kunt winnen bestaat uit:
Twee kristallen Moët glazen (hierin drink je de allernieuwste Moët hit: Nectar Impérial Rosé),
twee witte Ice Impérial kelken en
die coole witte Ice Impérial cooler!

Wat moet mag je ervoor doen?2015-12-8--19-32-31
Het is simpel, jij beslist.
Laat in ieder geval hieronder in een reactie op dit artikel weten waarom jij deze set verdient. Nee, je hoeft niet bescheiden te zijn, laat ons weten waarom we JOU deze fantastische set moeten gunnen.
Wil je extra kansen? Dat kan. De extra kansen worden in deze volgorde toegekend:
1. Like de Moët & Chandon Nederland Facebookpagina
2. Like de Wendy Louise Facebookpagina
3. Retweet dit artikel via Twitter
4. Deel de foto rechts op Instagram
Dus toe maar, spam je rot en scoor die vette prijs!

Deze winactie loopt t/m 31 augustus 2015. Op woensdag 2 september wordt de winnaar bekendgemaakt.
Succes!
DEZE WINACTIE IS GESLOTEN, DE WINNAAR IS BEKENDGEMAAKT.
HOUD WENDY’S WERELD IN DE GATEN VOOR MEER MOOIE WINACTIES.

12 gedachtes over “Winnen! Moët & Chandon Ice Impérial glazen en cooler *GESLOTEN*

 1. Toen ik mijn nieuwe huis kocht en de hypotheek afsloot kreeg ik v d hypotheekverstrekker een flesje Moët champagne met 2 glaasjes erbij in een leuke verpakking. thuis stapte ik van mijn fiets en bleef hangen met jas achter het zadel. Alles kapot gevallen, knie beschadigd niet geweend maar gelachen om wat gebeurt is. zou leuk zijn om een kansje te maken.

  Geliked door 1 persoon

 2. Nuri

  Ik hoop deze prachtige witte beauty te mogen winnen, om te mogen proosten als een échte bruid in spé samen met Rens die het altijd waar maakt om mij te verrassen. Nu kan ik hem verrassen met zo’n mooie beauty’s en heerlijke bubbels om onze verloving te vieren!

  Geliked door 1 persoon

 3. Sylvia Visser-Steevensz

  Ik zou dit graag willen winnen omdat ik helemaal moet en chandon minded ben, spaar de speciale flessen en pakketen. Deze zou ik zou graag willen omdat ik dit nog niet in mijn colletie heb😭 en er ook niet aan te komen is. Zou hier dan ook erg happy van worden😍 Dus ik a duimen, liken, heb helaas geen twitter en instagram. Maar hoop dat het ook zo lukt😍

  Geliked door 1 persoon

 4. Riekie Bos

  wat een onwijs mooie set!
  Ik waag een kansje en duim alvast.

  1. ik Like de Moët & Chandon Nederland Facebookpagina
  2. ik Like de Wendy Louise Facebookpagina
  3. ik Retweet dit artikel via Twitter

  duim duim duim duim
  groetjes van Riekie

  Geliked door 1 persoon

 5. Maria

  WAUW! Dit is leuk! En wat fijn dat er ook es mensen mee mogen doen die geen Facebook enzovoorts hebben.
  Ik wil dit heel graag winnen omdat ik dol ben op lux dingen. Helaas kan ik me dit soort dingen als alleenstaande moeder niet veroorlofen.
  Wat ik wel beloof is dit: Als ik deze prijs win, ga ik net zo lang sparen totdat ik er een echte fles Moet bij kan kopen.
  Proost alvast! Groetjes, Maria

  Geliked door 1 persoon

 6. Susan Jansen

  Er waren eens 2 vriendinnen in de zomer van 2015 op vakantie in Ibiza! Wat hadden ze een leuke tijd, samen lachen, kletsen en hun ogen uitkijken naar al het moois wat het eiland te bieden heeft! Af en toe even naar een luxe beachclub, dan weer een avondje koken in het appartement om de financiën een beetje in balans te houden!

  Als ze in die beachclubs naar de dure ligbedden om het zwembad heen keken zagen ze de witte Moët & Chandon glazen in de handen van de rijke bezoekers op zich af stralen en realiseerde ze zich dat ze zelf niet de middelen hadden zo’n fles champagne te bestellen en dus nooit zo’n mooi wit glas in hun handen zouden houden…zo ontzettend jammer, geen fabulous foto samen voor het thuisfront!

  Hoe leuk zou het nu zijn, als deze twee meiden in hun eigen stadje Rotterdam straks uit deze glazen kunnen drinken. Nog even dat Ibiza gevoel in dit koude kikkerlandje? Tijdens een picknick, op het balkon, aan de plas en gewoon straks midden in de winter naast de kaasfondue. Daar zouden ze zo blij van worden! Nu dus heel erg hard duimen voor deze fantastisch leuke en mooie prijs!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.