Moët & Chandon heeft zin in zomer!

ZininZomerMoetMoët & Chandon, het meest sprankelende champagnehuis, organiseert deze lente weer als vanouds de leukste events. Vrijdag 22 mei staat het Retro Tennis Event op de agenda. Net als wij, heeft Moët & Chandon zin in zomer. Gedurende dit voorjaar bereiden we jullie voor op de zinderende zomer van 2015. Van hippe hotspots, funproof fashion en betoverende beautyproducten tot zalige zomerdrankjes. Ook zo’n zin in zomer? Houd Wendy’s Wereld in de gaten en beleef de zomer van je leven!

Mais oui, ga mee naar Paris
Vrijdag 22 mei, organiseert Moët & Chandon een vrijmibo. Het zal geen verrassing zijn als wij je vertellen dat dit niet zomaar een ‘borreltje en een hapje’ wordt. Het Gustav Mahlerplein, kloppend hart van de Amsterdamse Zuidas, wordt omgetoverd tInviteZomerot een heus centre court. De tijd van John McEnroe en Björn Borg vormt het thema voor deze gezellige middag. Maar het is niet alleen maar fun. Als jij de matches wint én bovendien de meest bijzondere vintage outfit showt, maak je kans om als Exclusive VIP de match van 28 mei bij te wonen op…
ROLAND GARROS in Parijs!
Zin in zomer tennis? Schrijf je dan nu via moetchandon@vandennorth.com
Moët & Chandon Retro Tennis Event
vrijdag 22 mei van 15.00 tot 19.00 uur
Gustav Mahlerplein, Amsterdam Zuid.
Bezoek ook de Facebook pagina van Moët & Chandon.

Ice Impérial @ The Harbour Club Kitchen
Vorige maand vierden wij de opening van het Moët & Chandon Ice Impérial seizoen. Zodra de temperatuur stijgt, het vaarseizoen begint en de terrasjes het straatbeeld opnieuw sieren is het hoog tijd om deze Moët topper koud te leggen. De Ice Impérial is de enige champagne die je met ijs mag drinken, sterker nog, móet drinken! De toevoeging van een paar frisse muntblaadjes, een verkwikkend schijfje limoen of zelfs een paar kleingesneden aardbeien maakt dit ultra-zomerse drankje compleet.
Logo_The-Harbour-Club-KitchenHet decor voor dit event vormde dit jaar The Harbour Club Kitchen. Deze tweede Amsterdamse vestiging van de populaire Harbour Club keten, opent deze maand pas. Maar voor Moët & Chandon werden de deuren alvast geopend zodat er niet alleen geproost kon worden op de zomer maar we tevens alvast mochten binnenkijken bij deze hippe hotspot.
Hij is leuk, deze nieuwe vestiging! Vlak naast het Apollo Hotel aan de hoofdstedelijke Apollolaan ligt dit nieuwe Harbour Club pareltje. Direct aan het water, met genoeg plek om aan te leggen dus ideaal voor een bezoek per boot. Houd de Facebook pagina in de gaten, want de opening laat niet lang meer op zich wachten.
Meer informatie over de Moët & Chandon Ice Impérial lees je hier.
The Harbour Club Kitchen is gevestigd aan de Apollolaan 2 te Amsterdam.
Voor reserveringen en meer informatie over de opening bezoek je de website van The Harbour Club Kitchen.

Impressie van een geweldig mooie Harbour Club Kitchen in wording,
onder het genot van een Moët & Chandon Ice Impérial:

Deze slideshow vereist JavaScript.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.