Zin in zomer! Gratis bitterballen op Wereldlachdag

ZininZomer Herengracht Restaurant & Bar bedacht een ludieke manier om de start van het vaarseizoen te vieren. Op zondag 3 mei 2015 delen zij tussen 14.00 en 18.00 uur porties bitterballen uit. Net als wij, heeft dé hotspot aan het Koningsplein zin in zomer. Gedurende dit voorjaar bereiden we jullie voor op de zinderende zomer van 2015. Van hippe hotspots, funproof fashion en betoverende beautyproducten tot zalige zomerdrankjes. Ook zo’n zin in zomer? Houd Wendy’s Wereld in de gaten en beleef de zomer van je leven!

Dubbelop genieten
Herengracht Restaurant & Bar is al jaren een begrip onder varend Amsterdam. Vanwege de ideale locatie direct aan de Herengracht, maar zekerLokaal ook om hun uitgebreide bootcateringkaart. Er is maar weinig fijner dan op een zwoele zomeravond in je sloep door de Amsterdamse grachten te cruisen. Een slimme schipper stippelt zijn route zorgvuldig uit. Inderdaad, op het moment dat de maag begint te knorren en de mond droog wordt, leg je aan bij deze hippe hotspot! Ultieme luxe: je geeft jouw bestelling telefonisch door en 15 tot 25 minuten later haal je de heerlijkste hapjes op, om mee te nemen naar jouw zomerhuisje op het water.

HerengrachtGeen betere bal dan een lachende bal
Tijdens het bedenken van een leuke actie om het bootcateringseizoen mee af te trappen, werd duidelijk dat zondag 3 mei tevens Wereldlachdag is. Deze jaarlijks terugkerende happening heeft als motto ‘We lachen niet omdat we gelukkig zijn, we zijn gelukkig omdat we lachen’. Wessel Kuipers, mede-eigenaar van De Herengracht vond dit motto uitstekend passen bij een bitterballen uitdeelactie. ‘Door het mooie weer kunnen we varen en lachen we meer. Een lekker bitterballetje op z’n tijd draagt bij aan een vrolijke bui. Daarom openen wij op deze manier het bootcateringseizoen’, aldus Wessel. Wij geven hem gelijk: geen betere bal dan een lachende bal!

Geen boot? Geen probleem!
Voor degenen onder ons die niet in het bezit zijn van een boot, niet getreurd. De bootcatering is maar een onderdeel van dit zalige stekje. Snuffel eens rond op hun site en ontdek wat Herengracht Restaurant & Bar nog meer te bieden heeft. Zo is er bijvoorbeeld een prachtige binnentuin en een fantastisch terras. Maar op minder warme dagen is het zeker geen straf om binnen plaats te nemen en iets lekkers te verorberen van de uitgebreide dinerkaart.

Bootcatering, the facts
Dagelijks kan je van 11:00 tot 17:30 uur van de lunchkaart bestellen. Borrelhappen zijn te bestellen van 11:00 tot 22:30 uur. Je geeft jouw bestelling telefonisch door via 020 – 616 24 82, waarna het 15 tot 25 minuten later voor je klaar staat.

Omdat het Wereldlachdag is, lachen we samen het vaarseizoen tegemoet.
Kom jij sfeer proeven aanstaande zondag, 3 mei? Dan mag je gratis een portie bitterballen proeven!
De Herengracht Restaurant & Bar
Herengracht 435, Amsterdam
+31 (0) 20 616 24 82
Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Oma Bobs.

Ligt Amsterdam niet direct bij jou om de hoek? Binnenkort publiceert Wendy’s Wereld de Rotterdamse Terrasspecial 2015. Houd de site dus in de gaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.