Filorga Detox Body Treatment, een schuimparty voor je body

FilorgaHet is geen geheim, bij Wendy’s Wereld zijn we fan van Filorga. Dit heerlijke Franse cosmeticahuis blijft constant vernieuwen en verrassen. En net wanneer je denkt dat je alles hebt meegemaakt, lukt het ze weer! Filorga lanceert de Detox Body Treatment, een mousse voor je body.

Mmmousse
Zoals het Filorga betaamt, was er weer veel werk van de lancering van dit nieuwe product gemaakt. Op een van de meest relaxte locaties van Amsterdam werd dit pareltje aan ons voorgesteld. Yogastudio by night, expositieruimte by day Studio MMouse gaf ons het ultieme rustgevoel. Geheel in stijl genoten we van een detox lunch, terwijl we de mousse uitprobeerden en de werking ervan werd uitgelegd.FilorgaBody
De Body Detox werd vergeleken met een Detoxbom; zowel de droge als de ruwe huid wordt aangepakt terwijl een diepere werking vochtophoping (vooral in de bovenbenen en op de heupen) aanpakt. Bij regelmatig gebruik verbetert de structuur van de huid zichtbaar.
Het hoofdingrediënt van de Body Detox is karitéboter, een doorgaans stugge, vettige crème. Doordat Filorga ervoor kiest de boter onder druk te zetten transformeert de boter tot schuim. Voordeel: de fantastische werking van de karitéboter blijft behouden, maar in plaats van een plakkerige laag blijft er enkel een comfortabel, verzorgend laagje achter op de huid. Je kunt je direct aankleden, zelfs een panty gaat easypeasy!

Schuimparty voor je body
Saar en Floor van het Wendy’s Boudoir testpanel testten de Filorga Detox Body Treatment voor jullie. Een week lang gebruikten zij de mousse in de ochtend, na het douchen. Het oordeel is unaniem: pas vreselijk op! Als je deze fantastische schuimparty voor je body een keer hebt gebruikt, wil je nooit meer een reguliere bodycrème of -lotion. ‘Ik heb één minpunt Wen,’ schreef Saar in haar review, ‘ik kreeg de bus als tweede, dus ik had maar genoeg voor vijf dagen!’ Floor was kennelijk iets te royaal met de schuim omgegaan, want volgens Filorga doe je een maand met een flacon. Ach, voor de prijs hoef je het niet te laten, geheel volgens Filorga maatstaven is ook dit product vriendelijk geprijsd.

IMG_5557Niet Zelfs voor de poes
Naast geweldige gezichtsverzorging brengt Filorga nu dus ook sublieme lichaamsverzorging op de markt. Ter afsluiting wil ik jullie een supertip van de Filorga expert meegeven. Zit je middenin de voorpret van een zonvakantie? Gebruik de laatste week voordat je naar de zon gaat de Detox Body Treatment iedere dag. De schuim verwijdert namelijk dode huidcellen en zorgt er zo voor dat je sneller bruin wordt en de kleur veel langer blijft zitten.
Saillant detail: thuisgekomen wilde ik wat mooie plaatjes schieten ter illustratie van dit artikel. Maar het is me niet gelukt. Poes Sookie ging afwisselend voor en naast het beeld staan. Ze snuffelde aan de flacon, gaf deze kopjes en spinde zachtjes. De subtiele geur viel overduidelijk in de smaak bij mijn kleine vriendinnetje, dus zeg ik: Filorga Detox Body Treatment, zelfs voor harige meisjes!

Filorga Detox Body Treatment kost EUR 29,90 (flacon van 150 ml) en is exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.