Vrijmibo voor bikkels: Afterwork by Heineken

2015-28-2--18-43-01Heineken heeft zin in de zomer. Wees eerlijk, wie niet? Maar in plaats van dromen over exotische oorden en parelwitte stranden, steekt Heineken de handen uit de mouwen. De Afterwork by Heineken® borrels gaan van start. Dat wordt weer genieten met de G van groen.

Vrijmiboring
De vrijmibo is al jaren een begrip. Na een lange week hard werken, heerlijk ontspannen op de vrijdagmiddag met een borrel en een bitterbal. Maar zeg je nou zelf, die geijkte vrijmibo is toch écht tweeduizend-boring? Dat vonden ze bij Heineken ook, vandaar dat vorig jaar de Afterwork by Heineken in het leven werd geroepen. Dat deze party vaak op donderdag plaatsvindt is geen straf, de die hards ruiken het weekend toch al op donderdag?

Special Edition Foodhallen Amsterdam
Aanstaande donderdag, 5 maart vindt er een Special Edition van de Heineken Afterwork plaats. Voor deze editie koos Heineken de Amsterdam Foodhallen als locatie. De allereerste ‘indoor foodmarket’ in Nederland, waar je geniet van goed eten en dito drinken vormt donderdag het decor voor dit feestje. Helaas is de gastenlijst gesloten en kan je je dus niet meer aanmelden. Maar wees niet getreurd, bij Wendy’s Wereld zijn we de beroerdste niet. Ons team is aanwezig en houdt jullie donderdag graag op de hoogte via Facebook, Instagram en Twitter.

Heineken gaat doorrrPage1
Waar je je nog wel voor kan aanmelden is de Afterwork by Heineken op 12 maart (slechts een weekje later) in de hoofdstadse Bo Cinq. Dit indrukwekkende restaurant doet qua locatie zeker niet onder voor de Foodhallen. Met haar superrelaxed sfeertje en cocktail – en wijnbar behoort Bo Cinq tot een van de mooiste party locaties van Nederland. Treuzelen is een doodzonde, meld je hier aan voor deze Afterwork by Heineken.

Afterwork by Heineken 01Netwerken, nét even anders
‘Geniet samen met je collega’s tijdens Afterwork by Heineken® op de mooiste locaties in Amsterdam van een ijskoude Heineken, luxe hapjes en lekkere muziek’, aldus het persbericht. Op de Afterwork by Heineken Facebook pagina valt vooral de spreuk ‘Afterwork your way up’ mij op. Want een potje netwerken werkt nog altijd het best onder het genot van een potje bier. Ontspannen, genieten, mooie hapjes en een lekkere koude Heineken zijn overigens ook prima redenen om de Afterwork te bezoeken.
See ya at the Amsterdam afterwork, be there or be a dork!

 

Check de Afterwork by Heineken site voor nieuwe data
Meer info over de Amsterdam Foodhallen lees je hier
Ben je nieuwsgierig naar Bo Cinq? Neem hier een virtuele rondleiding
Credits foto’s: We make photos – Hizkia & Abigail

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.