Velvet Oil: fluweel in een flacon

IMG_5040Er zijn van die producten, ze komen in je leven en je weet direct: hier kan je nooit meer zonder. Eerder had ik dit al met de shampoo van Aussi, de gezichtsverzorging van Filorga en de nagellak van OPI. Sinds ik de Velvet Oil van Kadus Professional testte, staat dit product ook in dat rijtje. Sterker nog, het staat bovenaan!

Fluweel in een flaconVelvet
Met arganolie, vitamine E en panthenol als belangrijkste ingrediënten kan het ook bijna niet anders. De textuur van de olie is zo samengesteld dat je er maar weinig van nodig hebt. De olie is vederlicht, het verzwaart je haar absoluut niet maar laat het schitteren. De hele dag door. En dan de geur! Een subtiele mix van muskus, sandelhout, appel, perzik, jasmijn en viooltjes maakt je instant blij terwijl je de olie door je haar verdeelt. Gedurende de dag blijft de geur om je heen hangen. Niet vervelend aanwezig, maar als een zomerbriesje dat af en toe door je haar waait. Excuses, ik word gewoon lyrisch van deze olie, dit heerlijke vloeibare fluweel in een flacon.

To the test
Ik was overigens niet de enige. Het Wendy’s Boudoir testpanel ging compleet uit haar dak.
Als eerste ging het flesje mee naar huis met Jeanette. Een dikke bos zwart haar, halflang en super gezond, siert haar hoofdje. Zeuren de blondies onder ons de hele zomer over uitgedroogd haar terwijl we liters olie door onze lokken kammen, Jeanette wuift alles lachend weg. ‘Mijn haar is bestand tegen de zon, ik heb niets nodig’, roept ze altijd. Na een weekje Velvet Oil piepte ze wel anders. ‘Zoiets hemels heb ik nog nooit geroken. En wat wordt mijn haar mooi! Twee pompjes zijn voldoende om mijn haar de hele dag door te laten glimmen als een gek‘, aldus Jeanette.
Panellid nummer twee, Sindy, was met haar bijna witte haren echter net zo enthousiast. Het haar van Sindy is veel dunner dan dat van Jeanette, maar ook zij smeekte me na een week of ze de flacon mocht houden. ‘Ik had iets meer nodig dan Jeanette, terwijl mijn haar korter is. Ik was bang dat mijn haar daardoor vet zou worden, maar niets is minder waar. Gedurende de hele dag straalde mijn haar gewoon. Is dat een vreemde term voor haar, stralen? Het is toch echt zo! De volgende ochtend was de glans iets minder. Ik hoefde mijn haar echter nog niet te wassen, zoals vaak na het gebruik van andere oliën wel het geval is. Sterker nog, ik verdeelde gewoon nog twee pompjes olie door mijn haarpunten en mijn kapsel kon nog een dag mee! Ik wil nooit meer iets anders gebruiken, dit is de ultieme finishing touch voor ieder kapsel‘, schreef Sindy in haar beoordeling (aangevuld met tientallen uitroeptekens).
Zelf testte ik de Velvet Oil super kritisch. Zoveel gejubel maakt me altijd wat tegendraads, dus vastbesloten iets negatiefs te ontdekken begon ik aan mijn testweek. Sorry girls, ik kan niets bedenken. Ik gebruikte de olie niet als finishing touch, maar als bescherming voordat ik de stijltang gebruikte en ook die methode zorgde voor een prachtige glans op mijn rossige lokken. De Velvet Oil is eenvoudigweg een product dat nooit meer mag ontbreken in mijn boudoir.

VelvetOilHerstellen en herstructureren
‘De luxe formule maakt het haar direct levendig zonder het te verzwaren. Velvet Oil dringt snel in het haar, herstelt en herstructureert het haar. Het resultaat is gezond en jeugdig uitziend haar’,
aldus het persbericht. En wie wil dat nou niet? Precies, scoren dat fluweel in een flacon!

De Velvet Oil van Kadus Professional is te koop bij de kapper.
Adviesprijs: EUR 17,49 (100ml)
Heb je een salon? Bestel dan direct een voorraad van de Velvet Oil via de webshop van Kadus Professional.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.