OPI presents: Fifty Shades of Grey

FiftyShades_sfeerbeeld_klein‘Ik zucht. Totaal gefrustreerd kijk ik naar mezelf in de spiegel. Ik haat mijn haar, het wil gewoon niet zitten!’ De fans onder jullie herkennen dit citaat natuurlijk meteen, de eerste regels van de bestseller Vijftig tinten grijs. Balen natuurlijk als je haar niet zit. Het was een stuk minder erg geweest als Anastasia nagellak op had, dachten ze bij OPI.

Grijs, grijzer… rood
Briljante zet van OPI, de Fifty Shades of Grey Collectie. Uiteraard ter ere van de première van de film op 12 februari, maar zeer zeker ook inspelend op de veel te weinig tinten grijze nagellak. Zilver, mat zilver en glitter zilver genoeg, maar wij willen grijs!
Deze collectie bestaat uit vijf verschillende tinten grijs en, heel verrassend, een prachtige rode tint. Echt verrassen doet de rode tint natuurlijk niet. Het thema van deze collectie is namelijk ‘It’s all about the tease’ en wat is er nou ondeugender dan rode nagels?

Ondeugende nageltjes
Het was het eerste dat Sindy riep toen ik de collectie tevoorschijn haalde tijdens de laatste bijeenkomst van het Wendy’s Boudoir testpanel. ‘Wat lachen jullie nou? Als ik een ondeugende date heb, doe ik altijd rode nagellak op. Ik had zelfs eens een vriendje dat precies wist wat hem te doen stond als de nageltjes rood waren…’ Even schoten er allerlei scenario’s a la Vijftig tinten door mijn hoofd. Maar toen begon het verdelen van de flesje; haren trekken, nagels in ruggen, vast en zeker vergelijkbaar met enkele scènes uit de film.

To the testSindy
Het panel testte alle zes de kleuren, er werden tijdens de kerstdagen zelfs meesterlijke creaties gemaakt. Over de kwaliteit van de lakjes kunnen we je niets nieuws vertellen. Uiteraard heeft deze collectie het revolutionaire ProWide™ penseel voor nog makkelijker egaal en streeploos lakken en bevat de lak geen DBP, tolueen of formaldehyde, precies zoals je gewend bent van OPI. De kleuren zijn echter uniek. Met namen als Cement the deal en Dark side of the mood pronkt OPI wederom met de creativiteit van hun marketing tijgers. Hoe verzinnen ze het telkens weer!
Uiteraard nam Sindy het rode flesje mee naar huis. In combinatie met het schitterende My Silk Tie zilver, creëerde zij een feestelijke look. Ideaal voor een glamour feestje of chique diner.
GreyVoor een meer casual look, gebruikte ze de prachtig matte Cement the deal in combinatie met de glitterlak Shine for me.

In de stijlvolle OPI Fifty Shades of Grey collectie zijn de verschillende moods van Ana en Christian gevangen in vijf tinten grijs. Met daarnaast een roodtint, die symbool staat voor de passie tussen de twee‘, aldus OPI. Dus waar wacht je op? Laat je nagels jouw mood weergeven! Scoor snel een van de zes prachtige kleuren of neem ze allemaal. Er is ook een mini pack met alle zes de varianten.

OPI Fifty Shades of Grey is sinds deze week verkrijgbaar. Wees er snel bij want het betreft een limited edition collectie. Kijk op de site van OPI voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

Fifty Shades of Grey, the movie gaat op 12 februari 2015 in Nederland in première. Waar de film bij jou in de buurt draait, check je hier.

TIP: Ben jij ook verliefd op het beeldmateriaal van OPI? Mis nu niets meer en volg OPI op Instagram via @OPINL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.