Een feestje voor je gezicht: make-up van Dr. Hauschka

Producten feest make-upVechten was het, tijdens de laatste bijeenkomst van het Wendy’s Boudoir testpanel. Op tafel lagen de allerlaatste meesterwerkjes uit de Dr. Hauscha make-up collectie en geloof mij, ik hoefde niet te smeken of de dames wilden testen. ‘Ik wil die mascara’, ‘Nee hoor, die kleur staat veel beter bij mijn ogen’ en zelfs ‘Als ik die lipgloss mag testen, kom ik een half jaar lang iedere maand je ramen lappen’ waren de kreten die door de lucht vlogen. Na het testen van diverse verzorgingsproducten, verwachtte het panel veel van deze make-up. Lees snel verder of deze verwachtingen werden waargemaakt.

Innerlijke uitstraling accentuerenfoto 3
Dr. Hauschka brengt dit seizoen een uitgebreide feestmake-up collectie op de markt. Op hun site legt Dr. Hauschka International make-up artist, Karim Satta zelfs uit hoe je in zeven stappen een professionele look op je gezicht tovert. ‘De kleuren van dit seizoen stralen, schitteren en dragen de innerlijke glans van iedere vrouw naar buiten. De feestmake-up van Dr. Hauschka accentueert je innerlijke uitstraling’, aldus de website. Prachtige woorden. En eerlijk is eerlijk de verpakking is ook prachtig. Chique zwarte doosjes en mooie goudkleurige omhulsels. Maar hoe zijn de producten? Tijd om te testen!

Signature geur
We kunnen er kort over zijn: Dr. Hauschka puts her money where her mouth is. Wederom levert dit (h)eerlijke cosmeticahuis een topprestatie.
Van de eyeliner tot de lipgloss, de mascara tot de oogschaduw en de blusher tot de lipliner: pure klasse met de hoofdletter K. Alle vier de dames waren het eens: de producten blijven de hele dag netjes op hun plek en de hulpmiddelen (kwastjes) zijn van hoge kwaliteit. Er was een ding waar ze niet over uitgepraat raakten: de geur van de lipstick en gloss. Dr. Hauschka heeft het voor elkaar gekregen haar signature geur te verwerken in deze twee producten.

De top drie van het testpanel
Saar (38) en Jeanette (29) van het Wendy’s Boudoir testpanel stelden speciaal voor jullie een top drie samen. Het was moeilijk kiezen, maar uiteindelijk konden zij de drie toppers uit deze collectie voor jullie op een rij zetten.
3. De Volume Mascara
‘Het was even schrikken toen die giga borstel zich richting mijn oog boorde,’ lacht Saar, ‘maar zodra ik daaraan gewend was, werd ik verliefd op deze mascara.’ Met zijn extra grote borstel, zorgt deze mascara namelijk voor mega volume. Je wimpers zijn dikker en langer dan ooit. De Dr. Hauscha Volume Mascara kost EUR 17,95 en is verkrijgbaar in drie kleuren. Je bestelt de mascara hier.
2. De Eyeshadow SoloOgen
‘Drie nuances in een doosje!’ Dit schreef Jeanette vet onderstreept in haar rapport. Een dramatisch effect door het kwastje stevig door de schaduw heen te halen en direct aan te brengen en een subtieler effect door de schaduw eerst iets af te kloppen voordat je het aanbrengt. Maak je het kwastje vervolgens vochtig voordat je het door de schaduw haalt, wordt de kleur donkerder en bereik je een oogpotlood effect. Jeanette maakte een foto van haar creatie. Zij gebruikte de kleuren Golden Sand en Golden Earth. Die ik nooit meer terugkrijg…
De Dr. Hauschka Eyeshadow Solo kost EUR 10,95 en is verkrijgbaar in maar liefst negen kleuren. Kies snel jouw favoriet hier.
1. De Lip Gloss
‘Die geur, die glans. En dat urenlang. Serieus Wen, GOD-DE-LIJK!’ Volgens Jeanette was er een duidelijke winnaar, de Lip Gloss. Maar Saar vocht als een leeuwin voor de overwinning van de door haar geteste Lipstick. Laten we er een gedeelde eerste plaats van maken en oordeel zelf: links de Lipstick, rechts de Lip Gloss.

01 - Rose
01 – Rose
01 - Soft Coral
01 – Soft Coral

 

 

 

 

 

De Dr. Hauschka Lipstick is verkrijgbaar in twaalf tinten, verzorgt en beschermt je lippen en kost EUR 16,95. De Dr. Hauschka Lip Gloss houdt je lippen soepel en zacht. De Gloss is verkrijgbaar in twee tinten en kost EUR 13,50.
De Gloss scoor je hier en jouw favo tint Lipstick wacht hier op je.

Advertenties

Een gedachte over “Een feestje voor je gezicht: make-up van Dr. Hauschka

  1. Pingback: Wendy’s Weekend Weetjes: The Taste of Amsterdam & Yogafest | Wendy's Wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.