Moët & Chandon So Bubbly Bath: daarmee kom je de kerst wel door

MOET ET CHANDON SO BUBBLY 2014 LRMisschien dacht je gisteren nog dat de zomer eraan kwam. I hate to be the one to bring it to ya, maar over 52 dagen is het kerst! Ik weet het, ook niet mijn favoriete tijd van het jaar. Om het leed een beetje te verzachten komt het hele fijne champagnehuis Moët & Chandon dit jaar met een prachtig sieraad. Voor op de kerstdinertafel, lekker met zijn twee bij de open haard of (als je heel erg in de ‘eenzame kerst’ sfeer bent) om lekker in je eentje leeg te slurpen. In het laatste geval heb je wel twee kerstdagen nodig…

Sexy bad
Geheel volgens traditie, brengt Moët & Chandon ook dit jaar weer een blikvanger voor jouw kerstdiner. Het So Bubbly Bath is een ijskoeler in de vorm van een badkuip, gevuld met een (jawel!) drie liter fles van de iconische Moët Impérial champagne.  Zes gouden glazen en de verkoelende gouden bubbels, maken het feestje compleet. Stel je eens voor wat een indruk jij maakt wanneer je dit sexy bad op tafel zet.

size_guides_0008_3L (Native) [MHISWF069589 Revision-1] kopieDrie liter keizerlijke luxe
De badende drie liter fles is er niet zomaar een. Met zijn heerlijke droge afdronk, is dit pareltje het etiket Impérial meer dan waard! Wist je overigens dat Moët de naam Impérial heeft gekozen ter ere van de Franse keizer Napoleon? Deze keizer was dol op champagne, dus is Moët & Chandon dol op het keizerlijke (impérial). Als ik de fles zo zie, schat ik dat ze tevens de hoogte van de keizer als leidraad hebben aangehouden.

Kost dat?
Je voelt hem al aankomen, kwaliteit is niet goedkoop. Maar dan heb je wel wat.
De verkoopadviesprijs voor de hele set is EUR 899,-
Voor meer informatie bezoek je de site van Moët en Chandon, of de Moët & Chandon Facebookpagina.

Wat doe jij deze kerst?
Ik duik in een bad, een Moët & Chandon So Bubbly Bath!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.