Zomerse olie om je de winter door te helpen

Zon-skiZomer 2014 gaat de boeken in als de zomer van de oliën. We werden bedolven onder de olie, letterlijk en figuurlijk. Totaal geen straf, wat mij betreft. Met al die zon op je huid kan er best wat extra vettigheid op! En van een dorre bos stro in plaats van weelderige lokken, wordt toch niemand gelukkig? Nu dat de herfst definitief is gearriveerd, zijn deze oliën nog steeds erg jummie. Mijn top drie: olie die je de lange winter doorhelpt.

CollistarCollistar Magic Drops
Zon in een flesje
Absolute nummer 1, nieuwe BFF en voorgoed onmisbaar in mijn boudoir zijn de Magic Drops van Collistar.
Deze bruin-zonder-zon olie is dé uitkomst voor als de zon het laat afweten. ‘Olie op mijn gezicht?’, ik hoor het je denken. Maar vrees niet! Deze niet vette olie zorgt niet alleen voor een subtiel kleurtje, het verzorgt je huid optimaal. Drie druppels zijn genoeg voor een gehydrateerd, verzorgd gevoel gedurende de hele dag. Het bruine kleurtje dat na een paar dagen ontstaat lijkt heel natuurlijk, geen zonnebankhoofd effect. Zodra je tevreden bent met het resultaat, wissel je de Drops af met je reguliere dagcrème en blijft je sun-kissed tan aanwezig. Ideaal voor die zomerse dagen waarop de zon niet schijnt. Bovendien helpt dit flesje mij zeker de winter door!
Voor een flesje Collistar Magic Drops van 30 ml is de adviesprijs EUR 29,95
Snel bestellen? Klik
hier

Sans Soucis
Sans Soucis Anti Age Dry Oil
Shiny van je tenen tot je kruin
Sans Soucis kwam deze zomer met vier heerlijke oliën, geschikt voor gezicht, lichaam en haar. Een overzicht van de vier olies zie je hier. Er zijn twee anti age, een shimmering en een zelfbruinende versie.
Ik testte voor jullie de Anti Age Dry Oil. Een heerlijke olie, eerlijk waar. Maar ‘dry’ is anders… Op je lichaam duurt het best een tijdje voordat de olie is ingetrokken en voor mijn haar gebruikte ik in eerste instantie veel te veel, een mega-vette haardos als resultaat. Maar oefening baart kunst en toen ik eenmaal de juiste dosering had uitgevogeld, werd ik toch wel heel blij. De lichte glans die ontstaat laat jouw haar zelfs tijdens de donkere winterdagen stralen, gegarandeerd! De olie heeft bovendien een subtiele, frisse geur die niet blijft hangen. Zo is er na het verzorgen van je lichaam nog wel ruimte over voor je favoriete parfum. Een aanrader deze olie! Ik heb een bodempje bewaard voor de Kerst, zodat ik kan shinen van mijn tenen tot mijn kruin.
Een flacon Sans Soucis Anti Age Dry Oil kost EUR 32,95 en bestel je hier.


ChampneysChampneys Energising Lime Bath & Shower Oil
Ongelooflijke energieboost
Cosmeticahuis Boots kwam deze zomer met een nieuwe lijn van hun merk Champneys, de Energising Lime. De verpakking ziet er chique uit, maar niet over de top. Mooie gouden dop en strak vormgegeven, ideaal voor in een moderne badkamer. Jeanette van het Boudoir testpanel testte de olie uit deze lijn voor jullie.
‘Ik was sceptisch,’ begint Jeanette haar verslag, ‘de geur die uit de flacon komt als je er eventjes aan ruikt, nodigt namelijk niet uit tot een baddermoment. Maar ik moest mijn mening herzien op het moment dat ik de olie onder de douche gebruikte. Onder stromend water transformeert de olie tot een heerlijke emulsie. Tijdens het insmeren van mijn lichaam, voelde de olie iets warm aan wat voor een aangename sensatie zorgde.’ Voor Jeanette kan de olie onder de douche dus niet stuk. ‘Om nou een bad te vullen met deze olie, lijkt me echter niks,’ eindigt ze haar verslag. ‘Behalve als je op vakantie bent en geen Deet bij je hebt misschien?’
Ik zeg, lekker mee in de sporttas deze winter. Na een intensieve sportsessie, zorgt deze verfrissende olie voor een giga energieboost.
Scoor jouw fles Champneys Energising Lime Bath & Shower Oil hier.
Je betaalt maar EUR 9,95 voor 250ml.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.