Sissy-Boy opent flagship store in Amsterdam

SB_magna_flyer_04AEinde van de maand, je salaris is binnen, voel je de shopkriebels? Komt dat even goed uit! Dit weekend opent Sissy-Boy namelijk haar derde flagship store in Amsterdam. Na Haarlem en Eindhoven, kon een mega Sissy-Boy in de hoofdstad natuurlijk niet uitblijven. En zoals we van Sissy-Boy gewend zijn (herinner je je de Summer Market in het Vondelpark nog?), wordt deze opening een grootse happening. Dus hop, met z’n allen naar Magna Plaza op 27 en 28 september!

Life designed with Sissy-Boy
Het moge duidelijk zijn, ik ben fan. Vooral de basics, die zo heerlijk te combineren zijn met extravagante sieraden, zijn in overvloed aanwezig in mijn kledingkast. Maar dat Sissy-Boy veel meer is dan kleding alleen, is nog niet bij iedereen bekend. Wist jij dit ook niet? Dan wordt het dit weekend hoog tijd om dat eens te ontdekken!
Het architectenduo Ina & Matt richtten, in de kelder van Magna Plaza, 1000 m2 in volgens een nieuw winkelconcept. De slogan ‘Life designed with Sissy-Boy’ vormt een rode draad door de gigantische ruimte.

Voor ieder wat wils
Op zaterdag 27 en zondag 28 september gaan de deuren wijd open en ben je van harte welkom. Tussen 12.00 en 18.00 uur vinden er allerlei workshops plaats. Bij de Daily shop zijn er proeverijen en uiteraard is er volop gelegenheid tot kopen-kopen-kopen.
Bijzondere vintage objecten, stoere meubels,  industriële stoelen, de nieuwste kelim kleden en de speciaal door Sissy-Boy ontworpen bank. Verzorgingsproducten van de nieuwe verzorgingslijn van Homeland en natuurlijk mode voor man, vrouw en kind die van een frisse signatuur zijn voorzien. Naast de sterk uitgebreide eigen collectie, is er een ruime mix van nieuwe merken, zoals Bold Briston horloges voor mannen, Sessún en Kings of Indigo voor vrouwen en Mini Rodini voor kids. Neem gerust je hele gezin mee, er is voor ieder wat wils.

SB workshops beeld
Programma
Omdat je uiteraard niet het hele weekend in de nieuwe Sissy-Boy kan rondhangen (ondanks dat je het wél zou willen), heb ik het programma voor je op een rijtje gezet.

Zaterdag 27 september:
12:00 – 13:30: DAILY proeverij
12:00 – 14:00: Workshop Yellow Owl
14:00 – 16:00: Workshop Maste Tape
14:00 – 17:00: Creative Chef; eetbaar kunstwerk

Zondag 28 september:
12:00 – 14:00: DAILY proeverij
13:00 – 17:00: Chocolate Explorers
14:00 – 16:00: Creatieve papier flow workshop

Bovendien worden beide dagen muzikaal opgeleukt. Bekijk hier alvast de line-up en klik op de namen van de bands/dj’s voor een voorproefje.
ZATERDAG
12:00 – 14:30 Jazz Rath
14:30 – 15:30 Live performance: The Given Horse 
15:30 – 18:00 Gieler 
ZONDAG
12:00 – 14:30 Mikey Nice 
14:30 – 15:30 Live performance: Ivy’s Trial
15:30 – 18:00 Lumiere

EN ONDER HET MOTTO ‘SAVE THE BEST FOR LAST’:
HET HELE WEEKEND KRIJG JE 20% KORTING OP DE NIEUWE
COLLECTIE!

Bezoek voor uitgebreidere info over de workshops de Sissy-Boy Facebookpagina
 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.