Have a sizzling summer: Dr. Hauschka After Sun Lotion en Vitaliserend Masker

zomersDe zomer is hier. Terrasjes, stranddagen, festivals en natuurlijk vakantie! Al dat genieten kan z’n sporen nalaten op jouw huid. Vandaar dat ik jullie gedurende de hele zomer trakteer op nieuwtjes, handige weetjes en de allerfijnste beautytips. Deze week twee toppers op het gebied van napret, de After Sun Lotion en het Vitaliserend Masker van Dr. Hauschka.

Natuurlijk lekkerrevitalising-mask
Niets zo fijn als een zomerse dag op het strand. De nieuwste Linda., een koel drankje en bakken maar! Maar trekt jouw gezicht ook zo aan het eind van de dag? Deed dat laatste half uurtje op het terras jouw zorgvuldig ingesmeerde toet de das om? Geen reden tot paniek. Dr. Hauschka heeft de perfecte remedie: Het Vitaliserend Masker. ‘De samenstelling van heilzame plantenextracten als kweepeer, wondklaver en kamille stimuleert het zelfherstellende vermogen van de huid en helpt het vochtgehalte van de huid op peil te houden’, aldus Dr. Hauschka. Het allerbeste? Omdat de producten van Dr. Hauschka honderd procent natuurlijk zijn, mag je het masker zelfs op de huid rondom de ogen aanbrengen.

To the test
Jeanette van het Boudoir Testpanel testte het masker voor jullie. Haar cijfer? Een dikke negen.
In eerste instantie was ik verbaasd over de substantie van het masker’, schrijft zij in haar evaluatie. ‘Het masker ziet er meer uit als een reguliere dagcrème. Ik ben gewend dat een masker dikker of elastischer is. Maar zodra ik begon te smeren, merkte ik het verschil. In tegenstelling tot een dagcrème, lost de half romige substantie niet op, maar vormt het een dun, aangenaam laagje op de huid. En wat een traktatie dat ik het ook op mijn ogen mocht smeren. Na twintig minuten relaxen was de helft van het masker ingetrokken en heb ik de rest met een warme doek verwijderd. Mijn huid was zichtbaar minder rood en voelde aan als babybilletjes! Wen, mag ik het masker alsjeblieft houden?’

IJskoud de lekkerste
Maar niet alleen je gezicht heeft, na een dag in de zon, behoefte aan een extraatje. Dr. Hauschka ontwikkelde voor je lichaam een After Sun Lotion met een kalmerende maar ook verfrissende werking. Dit wordt vooral bereikt door de extracten van het ijsplantje, waar de lotion bomvol mee zit. Bovendien helpen amandelolie, sheaboter en rozenwas het vochtgehalte van je huid op peil te houden. Geregeld smeren met de After Sun Lotion zorgt er als bonus voor dat jouw bruine kleurtje extra lang houdt.

after-sun-lotionWortel alarm
De After Sun Lotion testte ik zelf voor jullie. Na een dagje fietsen door Noord Holland en aansluitend een verkwikkende douche, opende ik de tube. Een oranje crème lachte me tegemoet en beloofde niet veel goeds. Visioenen van worteltjes zonnecrème popten op en al mijn alarmbellen gingen af. Vooral geen witte kleding aantrekken, je kent het wel.
VOLSTREKT ONNODIG! Wat is dit een heerlijke After Sun. De wortel, in combinatie met rozenbottel, zorgt voor het aparte kleurtje maar je kleding merkt daar helemaal niets van. De Lotion trekt snel in en laat het subtiele ‘Dr. Hauschka signature’ geurtje achter. Niet overheersend, je favoriete parfum kan er gewoon bij. Ik smeerde een week lang, iedere dag, en mijn bruine kleurtje bleef inderdaad goed zitten. Ondanks dat de regen, gedurende de tweede helft van de week, met bakken uit de hemel viel …

Deze Dr. Hauschka toppers mogen niet ontbreken in je koffer! Bijkomend voordeel? Je smeert geen rommel. Lees hier maar eens hoe men bij Dr. Hauschka onze aardbol respecteert en koestert.

Dr. Hauschka After Sun Lotion kost EUR 14,95 voor 100 ml
Je bestelt jouw tube hier

Dr. Hauschka Vitaliserend Masker kost EUR 28,95 voor 30 ml
Bestel jouw tube hier

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.