Have a sizzling summer: OPI Muppets Most Wanted Collectie

zomers De zomer is hier. Terrasjes, stranddagen, festivals en natuurlijk vakantie! Al dat genieten kan z’n sporen nalaten op jouw huid. Vandaar dat ik jullie gedurende de hele zomer trakteer op nieuwtjes, handige weetjes en de allerfijnste beautytips. Deze week zijn je nagels aan de beurt. Laat me je verblijden met de dazzling OPI Muppets Most Wanted collectie.

Eigenzinnig en vrolijk
In april 2014 bracht OPI de Muppets Most Wanted collectie op de markt. Acht schitterende varianten, stuk voor stuk ware pareltjes. Met namen als Miss Piggy’s Big Number en Kermit Me to Speak hoef je niet lang te twijfelen of je het juiste flesje te pakken hebt. Het eigenzinnige, vrolijke karakter van de Muppets wordt perfect weergegeven in deze OPI collectie. En dat is niet vreemd, want de inspiratie voor de collectie kreeg OPI Co-Founder en Executive Vice President Suzi Weiss-Fischmann tijdens het bekijken van de gelijknamige film.

Muppets
OPI Muppets Most Wanted

Adios Schimpie, hola OPI
Waarom ik nu met dit nieuws kom, terwijl de lakjes al een tijdje verkrijgbaar zijn? Omdat de zomer is losgebarsten! De voetjes kunnen weer uit de thermosokken, de eeltlagen worden massaal weg geschaafd en sombere, kale teennagels maken plaats voor vrolijk fonkelende voeteindjes. Adios Schimpie, hola OPI! Wat is nou leuker dan een lekkere laag glitterlak op je tenen? Mij bezorgen glitterende tenen het ultieme zomergevoel. En hier komt de Muppets Most Wanted collectie om de hoek kijken; van de acht zijn er maar liefst drie glittervariant.

worldtour
Muppets World Tour
anything
Let’s Do Anything We Want

Kanjer van een collectie
De Muppets World Tour is mijn persoonlijke fave. Op het eerste gezicht een doorsnee wit/zilveren glitter, maar eenmaal op je nagels schitteren subtiele kleuraccentjes je tegemoet. Ideaal voor romantische avonden op een Spaans eiland.
Wat minder gecharmeerd ben ik van de Let’s Do Anything We Want. De roségouden glitter is echt fantastisch maar de stukjes witte confetti, die als accent worden gebruikt, zijn giga groot. Je voeten zien eruit alsof je net een strandwandeling hebt gemaakt en er klonten zand aan je tenen kleven. Maar smaken verschillen, probeer het zelf eens. Misschien behoor ik gewoon niet helemaal tot de doelgroep van dit lakje (lees: ben ik in plaats van een hippe chick een ouwe zeur).
De collectie bestaat verder nog uit twee transparante pasteltinten, een snoezig parelmoertje, de OPI signature blauwe knaller en een wonderlijke metallic lak die, afhankelijk van de lichtval, verandert van goudroze in goudgroen.
Persoonlijk vind ik dit een kanjer van een collectie, genoeg variatie voor een lange, warme zomer… met hele coole voetjes!

De adviesprijs voor een flesje OPI nagellak van 15 ml is EUR 14,25
Hier vind je een OPI verkooppunt bij jou in de buurt.

Tip: OPI heeft ook ultra hippe iPhone cases. Bestel het beschermhoesje in jouw favoriete kleur en krijg er een miniflesje OPI nagellak GRATIS bij. Bestellen doe je hier.


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.