Have a sizzling summer: Filorga Micellaire Reinigingslotion

zomersDe zomer is hier. Terrasjes, stranddagen, festivals en natuurlijk vakantie! Al dat genieten kan z’n sporen nalaten op jouw huid. Vandaar dat ik jullie gedurende de hele zomer trakteer op nieuwtjes, handige weetjes en de allerfijnste beautytips. Vandaag de nieuwste aanwinst van Filorga, ideaal voor in je koffer.

Oh, oh, Eau MicellaireMicellaireLotionFilorga
Dat de producten van Filorga tot mijn persoonlijke favorieten behoren, is geen geheim meer. Maar er is nu een juweeltje bijgekomen. Juni 2014 lanceerde het Franse cosmeticahuis haar Micellaire Reinigingslotion, anti-veroudering: Een speciaal soort water dat voorgoed een eind maakt aan het slopende reinigingsritueel waar we iedere dag mee opstaan en weer mee naar bed gaan. Gooi die ellendige oogmake-upremover, flesjes milk en tonic maar weg, die heb je nooit meer nodig. Vanaf nu volstaat een enkel product voor de totale reiniging van jouw huid.

Water met een smaakje
Nee, drink dit water alsjeblieft niet. Maar sta gerust versteld van het feit dat dit wonderlijke water geschikt is voor alle smaakjes huid. Jawel, doordat de Filorga Micellaire Lotion hydrateert, bacteriën verwijdert, verzacht en inwerkt op de dermis is deze geschikt voor alle huidtypen.
De toevoeging van Rhamnose zorgt voor een flinterdun beschermlaagje op de huid, als een antiaanbaklaag op een hele dure pan. Trehalose zorgt op haar beurt voor een ideaal vochtklimaat van de huid. Dit speciale suiker vangt vocht op om het vervolgens te transporteren naar vochtarme gedeelten van de huid.

Let’s test
Een maand lang heb ik deze lieflijke lotion voor jullie getest en je raadt het al… ik hoef nooit meer iets anders. Moest ik na mijn reguliere reinigingsritueel snel dag- of nachtcrème aanbrengen om geen trekkerig gevoel te krijgen, na het gebruik van de Micellaire Lotion moet ik oppassen mijn crème niet te vergeten! Een zijdezacht, zichtbaar gevoed huidje straalt me tegemoet vanuit de spiegel. Ondertussen ben ik op vakantie geweest en ook daar vergezelde de lotion mij. Omdat het op mijn bestemming best warm was, heb ik de lotion in de koelkast gezet. Ideaal voor na een dagje strand!

FilorgaTipFilorga Micellaire Reinigingslotion, anti-veroudering is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL.
Een fles van 400 ml kost EUR 19,90

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.