Spring Sensations 2014 – deel 2

LenteDit voorjaar staat in het teken van sensationele nieuwe beauty producten. Vernieuwende producten, waar we écht op zaten te wachten. De allermooisten heb ik voor jullie op een rijtje gezet. Na het veel gelezen deel 1, vandaag voor jullie deel 2 van de Spring Sensations 2014.


Filorga Time Filler EyesTime_Filler_Eyes
Frequente bezoekers van Wendy’s Boudoir weten het al langer: ik ben fan van Filorga. Het zalige Franse cosmeticahuis slaagt er telkens weer in overtuigende producten op de markt te brengen. Dit voorjaar komen zij met de Time Filler Eyes, een oogcrème met een missie: jou een frisse en jeugdige oogopslag bezorgen!
De balsem-achtige oogcrème bevat Blefaroplastie om het bovenste ooglid te liften en Botulinetoxine om de contouren glad te strijken. Tevens zorgt de crème ervoor dat donkere kringen oplichten en bevat het een hoge concentratie hyaluronzuur om contouren voller te maken. Als bonus (en dit is echt uniek lady’s!) wordt de wimpergroei gestimuleerd.
Ik heb de Time Filler Eyes een maand getest en alles, maar dan ook alles wat Filorga belooft wordt waargemaakt. Ja, zelfs de wimpergroei! Nadat je de luchtige, lichtroze gekleurde balsem met je vingertoppen onder en boven het oog inklopt, strijk je voorzichtig een laagje over de wimperaanzet en je zal zien, miracles DO come true. Maar pas op: proberen werkt verslavend!

Filorga wordt in Nederland exclusief verkocht door Ici Paris XL.
Filorga Time Filler Eyes (15 ml) kost EUR 46,94
Je doet hier extra lang mee, de crème smeert gigantisch uit.
Nieuwsgierig naar mijn eerdere Filorga reviews? Je leest ze hier.

Dr. Hauschka oogcompressenDrHauschka_oog
Het begon dit jaar alweer vroeg: de hooikoorts ellende. Sinds twee jaar heb ik mij ook aangesloten bij de Pollinosis-parias en heeft vooral het gebied rond mijn ogen het zwaar te verduren. Jeuk, branderigheid maar vooral vermoeidheid maken dat ik bijna niet meer van de lente houd. Toen ik dit vertelde aan twee medewerkers van Dr. Hauschka gingen er lichtjes twinkelen in hun ogen. Zij hadden voor mij dé oplossing. Dit bedoel ik dus met ‘producten waar we echt op zaten te wachten’; de oogcompressen van Dr. Hauschka.
De samenstelling van ogentroost, venkel, kamille en zwarte thee vitaliseert en verfrist de huid rond de ogen. De oogcompressen zijn een weldaad voor overbelaste en vermoeide ogen. Het kalmerende effect is ook aangetoond bij wallen onder de ogen en gezwollen, jeukende ogen.’ Aldus Dr. Hauschka.
Het gebruik is zeer vriendelijk, geen enge glazen ampullen. Je haalt eenvoudig de bovenkant van de plastic ampul, verdeelt de inhoud over een dubbel wattenpadje (die heel luxe door Dr. Hauschka meegeleverd worden), laat de vloeistof even drenken, trekt dan het wattenpadje uit elkaar en legt een helft op ieder (gesloten) oog. Verplicht tien minuten rusten doet ook niemand kwaad, dus mooi muziekje aan en liggen maar! De hooikoortsklachten verdwijnen niet, maar ik gebruikte de compressen voor het slapen gaan en was zo verzekerd van een rustige, jeukvrije nacht.

Dr. Hauschka beveelt de compressen aan voor mensen die achter een beeldscherm werken of mensen die een bril of lenzen dragen. Heel mooi – en o zo belangrijk – detail: De producten van Dr. Hauschka behoren tot de categorie 100% gecertificeerde natuurcosmetica, dragen het Demeter-keurmerk of zijn afkomstig van Fair Trade projecten.
Waar wacht je nog op? Scoor snel jouw setje oogcompressen (goed voor tien behandelingen) hier.

OPI Brazil Beach SandiesOPI-Brazil
Zon, zee en SAND! OPI brengt deze lente haar Brazil collectie uit en ik ben helemaal in de ban van de vier kleurtjes uit het Beach Sandies minipack . Ze zijn vrolijk, fris en liquid sand. Dat betekent weer schitteringen op je nagels zoals nooit tevoren, alsof je jouw nageltjes als finish eventjes in het glinsterende zand van een tropisch strand hebt gedipt!
De vier felle kleurtjes geven je een instant oor-tot-oor-smile en laten zo niet alleen je nagels stralen.
Mijn koffer is gepakt, ik vertrek volgende week naar een zomers oord. Mag jij raden wat er als eerste in de koffer ging.

Check hier waar je de OPI Brazil Beach Sandies bij jou in de buurt scoort.
Voor lakadvies klik je hier. Daar lees je tevens hoe je de lak het makkelijkst verwijdert. Ik bracht een laagje OPI Glitter Off Peel-able Base Coat onder de Beach Sandies aan, waardoor verwijderen helemaal easy-peasy was.

Een fijne lente, op naar een zinderende zomer!zomers

Advertenties

Een gedachte over “Spring Sensations 2014 – deel 2

  1. Pingback: Have a sizzling summer: Filorga Micellaire Reinigingslotion | Wendy's Wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.