Een feestje in het Vondelpark: De Sissy-Boy Summer Market

AfbeeldingPresentatieWat doe jij op zaterdag 24 mei? Zin in een ‘day in the park’? Het Amsterdamse Vondelpark welteverstaan. Een dag vol live muziek, kleding en brocante items van Sissy-Boy? Dat komt dan goed uit! Want op zaterdag 24 mei viert Sissy-Boy het begin van de zomer met de Sissy-Boy Summer Market.


De hele dag staat het Openluchttheater in het teken van dit vrolijke event. Terwijl jij exclusieve zomerkoopjes op de kop tikt, geniet je van de muziek van verschillende bandjes en proef je de lekkerste hapjes en drankjes. Tussen het shoppen door kan je deelnemen aan diverse workshops of bewonder je kunst van uiteenlopende kunstenaars. Voor de early birds is er iets unieks georganiseerd. Nadat je de dag goed begint met een yoga- of bootcamples, geniet je van een gezond ontbijt met producten uit de nieuwe superfoodlijn van Sissy-Boy Daily. Meedoen? Hier meld je je aan.

Denk jij bij een bezoekje aan het Vondelpark, dat dit jaar overigens haar 150ste verjaardag viert, meer aan lekker chillen op eenSpring Garden Market collage kleedje? Ook dat kan. Sla je kamp op in de buurt van het podium en geniet van optredens verzorgd door onder andere Je veux Flâner en The Maestros.
Kunstliefhebbers worden op hun wenken bediend met o.a. werk van Lauren van der Kolk, Mimi Nizan en Charlotte Greeven. En voor de shopaholics onder ons is er uiteraard kleding, heel veel kleding, voor de fijnste prijsjes. Bikinibiza, Gsus en natuurlijk Sissy-Boy brengen jou hun nieuwe zomercollectie tegen aantrekkelijke kortingen. Voor een overzicht van alle aanwezige merken klik je hier. Op zoek naar leuke brocante items of woon- en tuinaccessoires? Ook daarmee staan de kraampjes vol op deze sassy Summer Market.
Zie ik je daar? Ik laat dit feestje niet aan mij voorbij gaan!

Het volledige programma bekijk je hier
Like de Facebook pagina van de Sissi-Boy Summer Market voor de allerlaatste nieuwtjes

De Sissy-Boy Summer Market wordt georganiseerd door Sissy-Boy en PUP.
Openluchttheater Vondelpark Amsterdam
Zaterdag 24 mei 2014, van 10.00 – 19.00 uur

Een gedachte over “Een feestje in het Vondelpark: De Sissy-Boy Summer Market

  1. Pingback: Sissy-Boy opent flagship store in Amsterdam | Wendy's Wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.