Adam zoekt schaamhaar

Pino_Koekiemonster‘Loop je ook lekker voor lul’, was het eerste wat me te binnen schoot toen ik een tijdje geleden de trailer voor een nieuwe datingshow zag. Er werden kandidaten gezocht voor Adam zoekt Eva, een programma waarin mensen gedropt worden op een onbewoond eiland. Op zoek naar de overbekende (en als je het mij vraagt overgewaardeerde) vonk. Poedelnaakt.

Inmiddels is er al een aantal afleveringen uitgezonden en wordt mij langzaam duidelijk dat de trailer spectaculairder was dan het programma zelf. Kleine pikkies en skinny A-cupjes voeren de boventoon. Niks mis mee hoor, maar zo geen doorsnede van de gemiddelde aardbevolking. Het wachten is nog steeds op een vrouw van 100 kilo met hangtieten, een Robina die bij de geboorte nog Robin heette of iemand die zich vreselijk schaamt zo in de blote bips. Want we willen toch herkenning? Zit er werkelijk iemand te wachten op de zoveelste blote Barbie en kale Ken?

Een keer deed er een man mee met een bovengemiddeld grote piem. Uiteraard werd daar direct een girl from the hood, luisterend naar de naam Cherry (het kan ook een andere vrucht zijn geweest) tegenover gezet die tot in den treuren ‘Sang, hij hep echt een grote luùùùl’ riep.
En we zagen welgeteld één oversekste puber, waarvan de ballen net ingedaald waren, voorbijkomen. Zijn woordenschat ging niet verder dan ‘naaien’. Helaas voor hem bleef het daar ook bij, woorden.

Nee, wat mij betreft is Adam zoekt Eva net zo spectaculair als een nieuwe Frans Bauer single. En de mannen overigens net zo glad als laatstgenoemde. Ik zei het al eerder, van mij hoeft het niet die gladgeschoren kerels. Dat zo’n vent zijn arm omhoog doet en de aanblik van zijn oksel je doet denken aan de Gillette for Women reclame. Of dat zijn ieniemienie garnaaltje parmantig onderaan zijn platte buikje, eikeltje recht vooruit, de wereld inkijkt? Geef mij er maar een stoere dot schaamhaar boven. En wat is er nou sexy aan prikkende stoppels in plaats van lekkere woezelige haartjes op een stoere mannenborst? Het programma heet toch niet Adam zoekt zijn schaamhaar?

Mij kan het dus niet bekoren deze datingshow. Maar ik ben sowieso geen naaktloper. Tijdens mijn allereerste dagje beautyfarm heb ik, voordat we gingen lunchen, stiekem een slipje onder mijn badjas aangetrokken. Even lekker afdekken die hap. Dus nee, ik zal ook nooit meedoen aan zo’n programma. Naakt bedoel ik. Een datingshow lijkt me nog wel geinig.
Maar is er nou niet een programmamaker met een origineel idee? Hoe makkelijk en platvloers moet het zijn? Dating in the dark, om zogenaamd niet op een uiterlijk te vallen. Maar het eerste wat ze doen in het pikkedonker is elkaar betasten en zodra de keuze van hun dromen in het licht een lellukeurd blijkt, rennen ze keihard weg. Doe mij maar iets in de trant van een gemaskerd bal. Verkleed elkaar ontdekken in plaats van direct de koopwaar checken. Pino zoekt Koekiemonster?

2 gedachtes over “Adam zoekt schaamhaar

  1. Hahaha, ik vroeg me al af wat die afbeelding van Sesamstraat boven deze pikante column deed. Later zag ik pas dat Ieniemienie in een iets andere gedaante in het stuk terugkwam (zolang ze maar niet van kaas houdt…) Ik wilde eigenlijk zelf een column wijden aan dit nieuwe kijkcijferkanon van Arnie Alberts, maar het is je vergeven dat je het gras voor mijn (overigens niet naakte) voeten wegmaait.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.