VANMY, de tas die van jou moet zijn!

VANMYGisteren organiseerden Miss Publicity en WE PR voor de allereerste keer hun LifestyleLab in Amsterdam. Noviteiten op het gebied van lifestyle werden hier door de twee PR giganten op ludieke wijze gepresenteerd. De ruimte was ingericht als een heus laboratorium en de consultants zelf hadden zich voor de gelegenheid als professor uitgedost. De aanwezigheid van sterke merken vormde het kersje op de taart, letterlijk want Oh-My-God wat een jummie food-nieuwtjes! De komende weken zal ik jullie berichten over de (h)eerlijke soepjes van Kromkommer, de verrukkelijke chocolade van Love Chock en de nieuwste smaken Jimmy’s Popcorn. Maar vandaag wil ik het hebben over tassen. En wat voor tassen!


Bij binnenkomst zag ik ze al. Minstens tien mensen blokkeerden mijn weg, luide muziek probeerde me af te leiden, maar mijn blik was gevangen. Door de tassen van VANMY. Beauty’s van lederen bags, stuk voor stuk uniek, met een stoere uitstraling waar iedere moderne vrouw blij van wordt. Van het verhaal achter de tassen word je helemaal blij. Want wat blijkt? De exclusieve tassen worden met de hand gemaakt van oud, nieuw, gerecycled en afgeschreven leer. En ieder stukje leer wordt gebruikt. Blijft er een stukje over van een voorpand? Maakt VANMY er een riempje van voor een andere tas. Heeft een lap leer een gat of andere ontsiering? Dan wordt dát juist de eyecatcher van de tas. Imperfectie leeft. What you see is what you get, aldus de website.

Coole luiertas voor hippe momma's!
Coole luiertas voor hippe momma’s

Voor Rian van Eyken, drijvende kracht achter VANMY, begon het allemaal tijdens de productie van een modeshow. Er ontbraken drie tassen, Rian flanste ze wel even in elkaar. Van tapijt. Binnen no time waren de tassen verkocht en werd het ontwerpen van tassen voor Rian serious business. Omdat Rian steevast ‘van mij’ antwoordde, wanneer iemand haar vroeg ‘van wie die geweldige tas was die ze droeg’, was een naam snel gevonden. Van iedere tas wordt er maar een gemaakt en iedere tas heeft een of meerdere gimmicks. Zo spotte ik een lapje ouderwetse, geruite theedoek als telefoonzakje in een van de tassen. Tussen de tassen tijdens LifestyleLab zag ik overigens ook geweldige tablethoezen.

Kortom: Wat doe je nog in Wendy’s Wereld?
Hop! Snel naar de site van VANMY en scoor die tas!

Er is al een VANMY verkrijgbaar vanaf EUR 150,-
Kijk voor meer info (en een heel leuk filmpje) op www.vanmy.eu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.