Spring Sensations 2014 – deel 1

LenteDit voorjaar staat in het teken van sensationele nieuwe beauty producten. Tijdens de tiende editie van Mooi PR’s Beauty Brands United, werd mij dit snel duidelijk. Vernieuwende producten, waar we écht op zaten te wachten, voerden de boventoon. De allermooiste producten heb ik voor jullie op een rijtje gezet.

 

OPI Glitter Off Peel-able Base Coat GLitterOff_NaturalNailBaseCoat

OPI staat al jaren bekend om het vooruitstrevend karakter van de producten. Altijd zijn ze de concurrentie nét even voor. Ook nu doen ze het weer! Van de Glitter Off Peel-able Base Coat word ik blij, heel blij. En ik denk velen met mij. Dit is voor mij namelijk nu al hét product van 2014. Een base coat om onder je glitternagellak aan te brengen. Geef maar toe, ook jij hebt ze in je boudoir staan maar gebruikt ze niet meer. Die fantastische glitterlakjes die onmogelijk van je nagels gaan. Uren pielen met wattenpadjes vol remover en het enige dat verdwijnt is laagje na laagje… wattenpad. Terwijl de glitters je uitdagend vanaf je nagelbed toelachen, alsof ze willen zeggen ‘ik ga helemaal nergens heen’. Maar dat nooit meer, als het aan OPI ligt. Voortaan breng je onder je glitterlak een laagje Glitter Off Peel-Able Base Coat aan. Op het moment dat je de lak beu bent, oefen je met een bokkenpootje wat druk uit langs de nagelriem en de hele laag lak vliegt als het ware van je nagel.
Tip: Let wel op dat het laagje Glitter Off goed droog is voordat je de glitterlak aanbrengt. De eerste keer had ik dit niet gedaan en lukte de peel niet. Maar nadat ik wachtte tot de base coat helemaal transparant was, want dat is het teken dat de lak goed droog is, voordat ik de glitterlak aanbracht, ging het verwijderen met behulp van de bokkenpoot perfect!
Supertip: Gebruik de Glitter Off Peel-able Base Coat ook voor fellere kleuren nagellak. Nooit meer restjes kleur op je vingers, doordat je niet met remover hoeft te werken.
OPI Glitter Off Peel-able Base Coat kost EUR 14,25. Je vindt hier een verkooppunt bij jou in de buurt.

StayPerfectBoots No7 Stay Perfect Foundation

Sinds een tijdje ben ik enorm fan van BB crèmes. De lichte textuur voelt zo veel beter aan dan de doorgaans zwaardere textuur van foundations. Maar de BB is wat mij betreft van zijn voetstuk gevallen. Of beter, eraf geduwd door de allernieuwste foundation van No7! Dit is lekker dames, eindelijk een foundation die je niet voelt, echt niet afgeeft op je kleding maar wél de hele dag blijft zitten.
De Boots No7 Stay Perfect Foundation heeft SPF 15 en is bovendien verkrijgbaar in 17 tinten, jouw kleur zit er dus zeker tussen. Mocht je toch twijfelen over de juiste tint, heeft Boots iets unieks: No7 Match Made Device. Dit ingenieuze apparaat meet binnen enkele seconden de kleur van jouw huid en geeft je advies over de bijpassende teint foundation. Deze huidanalyse is gratis en mogelijk bij Boots apotheek Beethoven Amsterdam en bij Boots apotheek Velp. Op de Boots No7 Facebook pagina lees je wanneer het apparaat in een Boots apotheek bij jou in de buurt is.
De Stay Perfect is geschikt voor alle huidtypen. Ben je op zoek naar een foundation voor een specifiek huidtype, kijk dan hier voor haar drie zusjes.
Boots No7 Stay Perfect Foundation kost EUR 14,95 en bestel je hier. Of vind hier een verkooppunt bij jou in de buurt.

Perris Skin Fitness Lift Anti-aging Peeling Perris

Ik val een beetje in herhaling, maar ook dit is zo’n product waar we al jaren op wachten! Een peeling die je iedere dag mag gebruiken. Hoe fijn is dat? Iedere ochtend, tijdens het dagelijks badder-ritueel, je gezicht peelen. Heel fijn, kan ik je zeggen. Lekker ruikt deze peeling niet. Maar in tegenstelling tot veel natuurlijke producten (jawel hij is nog ‘groen’ ook) stinkt het goedje niet. Het ruikt biologisch en voelt hemels. Ik testte voor jullie de Perris Lift anti-aging Medium en ben verkocht. Maar tegelijkertijd brengt Perris nog drie varianten uit. Hierover lees je meer op hun Facebook Pagina.
Zoals regelmatige sportbeoefening de conditie van het lichaam verbetert, stimuleren de Skin Fitness peelingproducten de conditie van de huid’, aldus Perris. Ze hebben gelijk. En het allerbeste: na een week dagelijks gebruik, zie je resultaat (dat is in de sportschool wel anders).

Perris Skin Fitness Peeling kost EUR 95,- en wordt in Nederland exclusief verkocht door Celeste Parfums.

Binnenkort deel 2 van de Spring Sensations 2014, featuring Filorga Time Filler Eyes

Advertenties

2 gedachtes over “Spring Sensations 2014 – deel 1

  1. Pingback: Spring Sensations 2014 – deel 2 | Wendy's Wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.