Pasen, een ei hoort erbij

BABORpaaseiPasen is in aantocht. Dat betekent extra vrije dagen en gezelligheid met de familie, maar ook paasontbijtjes en chocolade eitjes! Je zou bijna niemand meer uitnodigen uit angst weer zo’n giga choco ei, bomvol calorieën, in ontvangst te moeten nemen. En daar bedacht het exclusieve cosmeticahuis Babor iets op.


Beauty fluids

Babor brengt dit jaar een wel heel jummie paasei op de markt. En het allerbeste, je komt er geen gram van aan, integendeel, je wordt er alleen maar mooier van! Het Babor Paasei 2014 zit namelijk bomvol met de allermooiste beauty fluids. Een intensieve kuur van veertien dagen zorgt ervoor dat jij er weer op je paasbest bij loopt. De Hydra Plus Active Fluid, Algae Active Fluid, New Skin Fluid, Collagen Booster Fluid, 3D Lifting Fluid, Lift Express Fluid en het SeaCreation SERUM beschermen en liften jouw huid als nooit tevoren.

Schoonheidselixers in een wonderschone verpakking
‘Hoog geconcentreerde werkstoffen, afgevuld in de beroemde BABOR glazen ampullen à twee milliliter, laten de huid in een kuur van twee weken voorjaarsfris stralen’, aldus Babor. Een blik op de aanwezige werkstoffen laat daar geen twijfel over bestaan. We weten allemaal wat Bio-polymeermatrix, Hyaluronzuur en Collageen booster voor onze huid doen. Maar ook het ei zelf mag er wezen. Dit prachtig vormgegeven collectors item wil iedere vrouw toch in haar boudoir? Supersweet roze kant op een ondergrond van glanzend goud? Ik zeg: Dit ei hoort er definitely bij!

Chocolade is zó 2013
Ben je uitgenodigd voor een paasbrunch,-lunch, of -diner en heb je geen zin om weer met zo’n afgezaagd choco ei voor de dag te komen? Scoor nu een exclusief paasei in de Babor online shop.
Geen zin om na Pasen een balanskuur van drie weken te houden? Verhoog je pas zodra je een Jamin bord in de verte ziet. Of beter nog, draai om en ren! Ren naar het dichtstbijzijnde Babor verkooppunt en verwen jezelf met dit gouden ei. Geen after-Pasen-chocopukkels voor jouw gezicht dit jaar, maar een frisse, stralende teint met het Babor Paasei.

Hier vind je een verkooppunt bij jou in de buurt
Adviesprijs voor deze limited edition is EUR 42,50

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.