Lakjes van OPI, niet voor je opoe

Brazil_miniZoals het een meisje betaamt, ben ik gek van lakjes! Zo gek dat ik zelfs een letterbak vol met nagellakjes aan de wand van mijn slaapkamer heb… en nog een doos vol op zolder. In de lente vul ik mijn letterbak, oftewel mijn lakjeskunstwerk, met frisse lentekleurtjes om er aan het einde van de zomer weer een mooie, warme-tinten-creatie van te brouwen. Ongeacht het jaargetijde, minstens de helft van de flesjes is van mijn ultieme favo op lakgebied, OPI.

OPI junkie
De lakjes van OPI zijn nou eenmaal het fijnst! De kleuren zijn nét even uitgesprokener, het revolutionaire ProWide™ penseel maakt lakken met de linkerhand (ja, dat probleem hebben we allemaal) zelfs makkelijk en de lak blijft écht langer zitten! Nadat ik de GelColor van OPI probeerde, ben ik officieel OPI junkie. Zo nu en dan trakteer ik mezelf op een GelColor behandeling en tussendoor geniet ik iedere week van mijn eigen OPI momentje.

Polder Copacabana
Dit voorjaar komt OPI met de BRAZIL BY OPI COLLECTION. ‘Braziliaanse vrouwen zijn sexy, mysterieus, vrolijk en spannend. Ze bezitten een unieke schoonheid, zowel innerlijk als uiterlijk. Ze zijn cool en elegant ondanks het warme, zwoele klimaat.’ Aldus OPI. Hoog tijd onze Nederlandse nageltjes om te toveren in Braziliaanse beauty’s! ‘De twaalf nagellakken uit de Brazil Collection by OPI vatten de kleurrijke facetten van het land samen in levendige roze-, rood- en oranjetinten, neutrale zand- en aardetonen en kleuren die een ode brengen aan het indrukwekkende regenwoud.’ Vervolgt OPI haar persbericht.
Laat je vent maar naar dat suffe WK voetbal kijken, wij zorgen met onze nageltjes zelf wel voor het ultieme Brazilië gevoel. Lakken lady’s, let’s show some polder Copacabana!

Suzi's_MangoAlle twaalf kleuren van deze Spring/Summer 2014 collectie vind je hier.
Ik heb mijn kleur voor de zomer al! Laten we hopen dat de heerlijke mango kleur van Where did Suzi’s Man-go? ervoor zorgt dat Wendy’s man blijft.

Copacababies
Goed nieuws! Alle kleuren van deze collectie zijn als Gelcolor verkrijgbaar én er worden twee minisets op de markt gebracht. De BEACH SANDIES, een Limited Edition mini pack bestaande uit vier Liquid Sand™ lakjes van 3.75ml, in verrassende neontinten. En de COPACABABIES, een mini pack met daarin de vier kleuren zoals afgebeeld op de foto bovenaan dit bericht (JAWEL! Suzi’s Man-go zit erbij!).
Dus hop dames, in sneltreinvaart naar je favoriete cosmeticawinkel en scoren die lakjes! Laat die zinderende zomer maar komen, aan onze nagels zal het niet liggen.

De Brazil by OPI Collection is vanaf eind februari 2014 verkrijgbaar
Adviesverkoopprijs OPI nagellak 15ml € 14,25
Adviesverkoopprijs OPI Mini Pack € 18,95
De superleuke site van OPI, waar je rustig een middagje kan rondsurfen, vind je hier

Advertenties

4 gedachtes over “Lakjes van OPI, niet voor je opoe

 1. Olga Schultze

  Toen ik de aanhef zag schrok ik even, jahoor daar gaat mijn reputatie.
  Maar ik zal mijzelf even de zwarte piet geven.
  Deze nagellak is inderdaad geweldig en ik kreeg van jou dan ook een hele mooie blauwe voor bij mijn blauwe outfit.
  Ik vond de nagellak een beetje dik en deed er een drupje remover bij, stom,stom,stom.
  Maar evengoed bleef de nagellak ruim een week zitten.
  Zal het nooit meer doen, beloofd is beloofd.

  Liked by 1 persoon

 2. metromenno

  Ha, wat jij met nagellak hebt, heb ik met Eau de Toilette. Niet in een letterbakje weliswaar (bedankt voor de tip) maar wel in een beautycase die uitpuilt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.