Oh la la Lanzarote!

sunloungerOnlangs deed ik mee met de Sunlounger Short Story Competition. Een initiatief van mijn grote voorbeeld, Belinda Jones. De opdracht was een romantische comedy te schrijven van max 5000 woorden, met als setting een tropische omgeving.

Ik hoefde niet lang na te denken. Lanzarote werd mijn locatie, de plek waar ik menig gebroken hart opliep. Uit meer dan 500 (!) inzendingen werd ik gekozen voor een plekje op de shortlist, bij de beste tien! Mijn allereerste engelstalige schrijfervaring kan hiermee een ‘huge succes’ worden genoemd en ik ben zo trots als een pauw.
Helaas heb ik niet gewonnen en wordt mijn verhaal niet gepubliceerd. Maar ik wil het jullie zeker niet onthouden. Je downloadt het hier, veel leesplezier!

Lieve groet,

Wendy x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.