Tiet voor een kwallenalarm

EXIF JPEG 2.1Er is een nieuwe rage onder vakantievierende Duitsers op Mallorca:
topless zonnen. Ach, wat zullen we zeggen? Ze vonden onze oeroude fietsen destijds ook zo geweldig…
Ze lopen een beetje achter, de schatzies.

We waren er helemaal klaar voor, onze vakantie op Mallorca! Leuke jurkjes om ’s avonds in te flaneren en hippe strand outfits voor overdag waren gescoord. Alleen had Kim, mijn vakantiemaatje numero uno, een klein probleempje, ze vond haar bikini’s ‘niet meer kunnen’. Er had zich een klein buikje gevormd, dat in haar ogen natuurlijk gelijk stond aan de Mount Everest. ‘Ik moet tankini’s hebben!’ riep ze twee weken voor vertrek uit.

Zo trokken we op dag 1 van onze welverdiende, achteraf gezien o zo geslaagde, vakantie richting playa… om daar de nieuwste Duitse rage te ontdekken. Mijn ogen deden pijn van wat ik zag. En geen zonnebril die daar tegen hielp!
Had Kim stad en land afgezocht voor de perfecte tankini, de aanwezige Ullrikes hadden spontaan de tank van de ini gerukt en showden hun 70 jaar oude memmen, van wie de zwaartekracht het jaren geleden al gewonnen had, aan Juan en alleman.
Begrijp me niet verkeerd, leven en laten leven hoor. Maar op het moment dat Grossmutter aan weerszijden van haar voetstappen twee lijnen in het zand trekt omdat ze zo nodig met haar giga theezakken bloot moet, zeg ik: Hoogste tiet veur een badpak!

Het ergst waren de twijfelaars, tiet ik wel of tiet ik niet?
De eerste drie dagen hadden ze netjes hun top aangehouden. Maar de aanblik van al die toploze Frauen, met Bursten honderd keer zo lelijk als die van hen (denken ze), doet ze besluiten zich tóch te ontdoen van hun Oberteil.
Met als gevolg dat vliegtuigen spontaan in zee landen, omdat de piloot de giga witte koplampen van de twijfelaars verwart met de lichten van de landingsbaan.
De Spaanse strandwacht wist ook niet wat hem overkwam! Op het moment dat de Omi’s met zijn allen het water in gingen en hun 5 kilo per stuk wegende bombonella’s aan de oppervlakte dreven, gaf hij spontaan een kwallenalarm af.
Of het kleine Spanjooltje dat op zondag gezellig met zijn hele familie naar het strand trekt…
Ik hoor hem nog roepen: ‘Papa, bedankt voor mijn nieuwe luchtbed in de vorm van een giga spiegelei!’ Het volgende dat ik hoorde was gillende Gretchen, terwijl kleine Carlos bovenop haar bejaarde boezem sprong.

Maar voor vermaak zorgde dit onbeschaamd vertoon van naaktheid wel. We keken onze ogen uit!
En tegelijk met onze afkeer voor de lelijke lellen, groeide ons ego tot enorme hoogte.
Na een week van klevende tankini’s gingen we een dagje shoppen in Palma.
Kim kocht een supermooie bikini…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.