Hotwheels krijgt een beurt

hotwheelsSinds begin dit jaar heeft Kim een nieuwe auto. Een pittig Peugeotje dat de naam Hotwheels draagt. Zo hebben we hem gedoopt en de sleutelhanger, waaraan de sleutel tot de poorten van deze kittige kar hangt, is het bewijs. In rode vlammen tegen een zwarte achtergrond staat Hotwheels geschreven. ‘Kijk Wen, kijk!’, riep Kim toen we van de week boodschappen gingen doen. ‘Mijn teller staat precies op tienduizend!’ Ik keek even en zag inderdaad een 1 met vier nullen. ‘Goh’, vroeg ik (en ik bedoelde het echt serieus!), ‘moet Hotwheels nu een beurt?’ Waarop Kim mij bloedserieus aankeek en zei: ‘Nou, die auto niet, maar ik wel!’

Later ging ik eens nadenken wanneer mijn leidingen voor de laatste keer doorgesmeerd waren en tot mijn verbazing is dat dus langer geleden dan het lijkt. Grappig toch dat wanneer je in een relatie zit, je eigenlijk niet genoeg van de ’geneugten des levens’ kunt krijgen, maar wanneer je het een tijdje niet voor het grijpen hebt, je het ook niet echt mist. Of sta ik alleen in die mening? Denkt iedere vrijgezelle Hotchick nu ‘Lul niet mens, ik zou een moord doen voor een lekker APKtje!’?

Misschien heeft het ook met de tijd van het jaar te maken? Persoonlijk raak ik namelijk sneller opgewonden in de winter, lekker tegen elkaar aankruipen als het buiten guur en koud is. Overigens denken mijn mannelijke vrienden er stuk voor stuk anders over. Toegegeven als de eerste lentedagen zich presenteren gaan de endorfinen zelfs door mijn dichtgevroren aderen razen, maar wanneer het zo heet is dat de mussen van de daken vallen, hoeft een robbertje rampetampen van mij niet zo nodig! Ik ben al blij als ik eenmaal thuis na een lange dag werken al mijn kleren uit kan trekken, de ramen open kan zetten en lekker relaxed op de bank voor de ventilator kan chillen. Maar juist op die dagen volgt het ene smsje het andere op, gaan alle e-mails maar over één ding en word ik zelfs gebeld met de vraag of ik ‘ook zo hitsig word van dit weer?’ Ik moet er toch niet aan denken! Zelfs tijdens het tandenpoetsen verlies ik gemiddeld al vijf liter zweet op zo’n hete dag.

Ook het dierenrijk in The Mansion stoort zich niet aan de hitte. Onze kater Bowie springt te pas en te onpas bovenop zijn zusje (Keessie kom van je zussie af!) Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik een sterk vermoeden heb dat mijn rooie rakker oversekst is. Het begon al vroeg, hij was net twee dagen bij ons toen ik hem op schoot nam en trakteerde op een uitgebreide aai-beurt. Bah, dat klinkt in deze context eigenlijk heel vies, maar dat was het niet… Ik krabde hem lekker op zijn koppie, hij spinde als een ronkende motor en draaide zich op zijn rooie rug. Opeens gingen zijn poten uit elkaar en zag ik tot mijn schrik een roze puntje tevoorschijn komen. ‘O, moet je kijken ma!’, zei ik tegen mijn moeder die even gezellig langs was gekomen om onze nieuwste aanwinst te bewonderen. ‘Hij heeft last van wratten!’ Mijn moeder proestte de slok koffie die ze net nam vol in mijn gezicht en lachte het uit: ‘Dat is zijn pikkie!’ Gatverdegatver, is het dan zo erg gesteld met mij? Ben ik zo hot dat zelfs katers me niet kunnen weerstaan?!

Wat het is, is het. Feit blijft toch wel dat seks het beste is als er een hoop liefde bij komt kijken.
Salt ‘n’ Peppa zongen het al: Everybody is having sex, but everybody should be making love.
En ondanks dat het peper en zout stelletje in de volgende regel zingt: Come on, how many guys you know make love??, denk ik toch dat ik daar dit keer op ga wachten…
Ik schat dat Hotwheels eerder een beurt zal krijgen dan ik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.