Me Tarzan, you… happy?

TarzanVan de week werd ik door een vriendinnetje uitgenodigd voor een dildo party. En of ik Kim ook wilde meenemen. Ja, die zag haar omzet natuurlijk al groeien! Help twee single tsjikkies de koude winternachten door…

 

Geen haar op mijn hoofd die eraan dacht te gaan! Maar de reactie van Kim ‘O leuk, wanneer? Zet ik het vast in mijn agenda’ zette me aan het denken. Ben ik een ouderwetse taart? Is het raar dat het eerste wat me te binnen schiet is: ‘Waar is de tijd van Tupperware party’s gebleven?’? Ik vind het toch iets heel anders om onder het genot van een wijntje diepvriesbakjes uit te zoeken, dan trilballen, butt plugs en Tarzans te bewonderen.
Overigens heb ik ooit eens een Tupperware party gegeven, gewoon ‘om het ook eens mee te maken’ en omdat die bakjes gewoon hartstikke handig zijn. Een vriendinnetje vroeg aan de Oppertupper hoe het toch kwam dat ze schimmel in haar doosje had. De goede vrouw gaf haar het advies de bakjes met een los deksel te bewaren. Ik vraag me af wat voor een advies zij op dezelfde vraag zou krijgen tijdens de dildo party?

Maar stel hè, ik zeg niet dat ik ga, maar stel…
Zit ik daar, in een kamer vol vriendinnen die straks allemaal weten wat ik heb gekocht.
Dus bij iedere verjaardag die volgt, zie ik in plaats van een vriendin een lopende kunstpenis. En als de man van die andere vriendin een beetje moeilijk gaat zitten, vraag ik me af of zij degene was die de butt plug bestelde? Bend over beebie, mama’s got a brand new toy! Dat is toch echt too much information? De spelletjes die we uitvreten in de slaapkamer wil toch niemand van elkaar weten?

Vrouwen hebben die kunst kanjers denk ik ook helemaal niet nodig. Een vrouw kan altijd seks hebben, mannen willen namelijk altijd wel. In het telefoonboek van mijn mobieltje staan zeker 15 mannen die ik dag en nacht kan bellen voor een robbertje wicked worstelen met Wendy. Op een avondje in de kroeg is het ook altijd raak. Zonder nou als een ontzettende she-macho over te willen komen, ik zou met gemak iedere willekeurige avond van de week een vent uit de kroeg kunnen oppikken. Waarom dan genoegen nemen met een bibberding op batterijen?

Nee, ik sta liever een tijdje droog dan naar de elektrische eikel te grijpen. Er gaat toch niks boven een man van vlees en bloed. Eerst heerlijk zoenen, probeer dat maar eens met een vibo! Dan de spanning opbouwen, gewoon door elkaar een beetje te plagen, niet door aan het knopje te draaien. Het moment waarop je zijn kroonjuwelen voor het eerst mag uitpakken… uit een onderbroek, niet uit een kartonnen doos.
Tja, en dan valt het tegen. In plaats van een fiere toverfluit hangt er een zielig knakworstje…
In je hoofd hoor je de eerste klanken van Doe Maars ‘Is dit alles’ en je slikt nog net een lach in. Dat zal nooit gebeuren met de vibrerende vervanger. Je kiest zelfs de grootte gewoon uit en blijft zo altijd bespaard van een teleurstellende verrassing…

Euh… wanneer was die party ook alweer?

Advertenties

Een gedachte over “Me Tarzan, you… happy?

  1. Pingback: Een dieet-blog, de eerste, de enige. Beloofd. | Wendy's Wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.