De jurk -deel 2-

JurkJa, ik ben geslaagd! Het is een beauty van Replay geworden.


Gewapend met het kritische oog van mijn zus, trok ik donderdagavond richting Bijenkorf. Ik ging de paskamer in met tien verschillende jurkjes waarvan er een eigenlijk boven mijn budget lag, een superleuk zomerjurkje van Replay. Maar goed, het was maat M dus waarschijnlijk zou ie toch niet passen. Drie keer raden welke er toch echt het leukst zat! Het was even frummelen om het jurkje over mijn (ge)weldadige boezem te krijgen, maar dan zat ie toch echt als gegoten!

Dus ik heb hem gekocht! Ik geloof dat ik mijn creditcard hoorde kreunen toen ik ging afrekenen, maar mij zullen ze niet als modeflater van de week afbeelden! Hooguit komt er een fotootje met als bijschrift: Wie is dit leuke vrouwtje met dito jurkje?
Of als ze een koppen-schrijver in dienst hebben die een beetje lijkt op ex-summerlove E.:
Nichtje van jarige musicalster: TIETUH!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.